Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Critters terorizují obyvatele jednoho činžáku a jaksi postrádají nějaké větší ambice škodit a žrát. Opět se setkávají se svým králičím nemesis. Třetí díl se mě kdysi líbil mnohem více. Hlavně tedy jejich řádění v kuchyni. Musím ovšem uznat, že se jedná i přes účast DiCapria o díl bez kterého bychom se vklidu obešli. Obětmi jsou jen 2 zloduši. 40% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Už to není ono. Půl hodiny na to koukám a nic zvláštního se tam neděje. Jediná věc, která je zajímavá je postava chlapce se jménem Joshua, hraje ho totiž teenager Leonardo Di Caprio. Nepodařený byl i sestřih událostí z předcházejících dvou příběhů. Vše pod dohledem Charliho ( Don Opper ) , který JE zatím jediný drsňák tohoto snímku. Věnuje jednomu z dětí krystal, a povídá, že pokud začne svítit zeleně, je třeba se mít na pozoru. CITÁT - Desert !!!!.......... Scénář tu hodně pokulhává a velice náhodné setkání Joshui a hlavní hrdinky filmu ( už nevím jméno ) je hodně sporné. Nejlepší scéna je ta, kdy Critters sledují v televizi porcování kuřat. Jejich řádění v kuchyni je spíš už trapárna. Nudné, nezáživné z nášivkou - CITÁT - Pokračování příště.......... ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Žravé potvůrky z vesmíru se vydali snížit populaci jednoho činžáku, kde se shodou okolností vyskytuje i Leopardo Di Kardio. Tehdy ještě coby mladistvý delikvent dávno předtím než se potopil spolu z Titanicem. No a mě se to líbilo a líbí se mi to do dneška. Navzdory tradičně nízkýmu hodnocení zde považuji tenhle díl po jedničce za druhej nejpodařenější. Sice už hraje totálně na komediální notu, ale tak tenhle námět hádám snad nebral nikdo vážně už ani v jedničce. Škoda, že to trojkou neskončilo. Poslední díl už je jenom křeč a zmar.80% ()

petero odpad!

všechny recenze uživatele

V Critters vesmírne príšerky terorizovali jednu farmu s rodinou. V dvojke terorizovali už celé mestečko. Tak by sa patrilo aby v štvorke robili bordel po celom veľkom meste. Bohužiaľ. Critters 3 je debilné pokračovanie ktoré je tak nudné že som ho skoro nebol schopný dopozerať. Scenár je žalostný – obyvatelia paneláku sa z neho nevedia dostať. A pozerať sa na Criterov ako robia bordel v kuchyni nie je vôbec zábavné. Na vesmírnych lovcov sa zabudlo a tým pádom skončila všetká sranda. Čo je však najhoršie že to končí ešte aj: To by continued... Jedine v tomto filme môžete vidieť padať výťah smerom hore! ()

PMakufka 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl odhadem asi 3x. Moc o tom filmu psát nejde, protože je skoro vše předem jasné. Tvůrci se snažili navázat na úspěšnější dva předchozí díly a to se jim příliš nepodařilo. Děj je naprosto předvídatelný, splácaný ze všeho možného. Rodinka se vrací z dovolené a ejhle narazí omylem na zubatce, který stihne naklást vejce do jejich pojízdného náklaďáku. Rodinka si je odveze domů do činžovního domu a sranda může začít. Herecké výkony lepší nezmiňovat, jen ze zájmu je dobré se podívat na výkon mladičkého DiCapria. Dětičky piští, dospělí zachraňují holý život a tak největší legrace je zase a jen pouze se záběry v níž jsou ty zubaté mrchy s červenýma očkama. Pár vtipných momentů lze samozřejmě zaznamenat, ale dialogy mezi herci mezi ně nepatří. Koneckonců má to být jen oddechovka, takže když se od toho nic nečeká a máte rádi ozubené nenažrance, tak se méně náročné publikum i zasměje. 50% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama