Reklama

Reklama

Don's Plum Bar

  • USA Don's Plum (více)

Obsahy(1)

Dnes večer, stejně jako každou sobotu, vyrážejí čtyři kamarádi Brad, Jeremy, Ian a Derek do svého oblíbeného baru Don's Plum. A samozřejmě při tom nemohou chybět holky. Brad pozval svou milenku Sáru, Ian právě získal servírku Julii, která má po službě, Jeremy si přivedl Amy, která ho stopla, jen Derek je tentokrát sám. O to víc však mluví o svých milostných zkušenostech. Ostatně nejen on. Všichni u stolu si objednají kafe a colu, cpou se hranolky, klábosí hlavně o sexu a o životě, vedou silácké řeči a provokují každého, kdo se provokovat dá. Hodiny míjejí, někteří z náhodně poskládané party se sbližují a pochopí leccos i o těch, které znají sotva pár hodin, navrch vyplouvají jejich komplexy, nejistota a osamělost. Hádka se může proměnit ve rvačku, ale s nadcházejícím svítáním se všichni usmíří, odejdou z baru a řádí na ulici. Jsou přece mladí, plní života a sdílejí společnou naději, že všechno bude dobrý. (SPI Film)

(více)

Recenze (40)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Už som počul aj pozitívne reakcie filmovo vzdelaných divákov na tento film. Ja sa im čudujem, ale videl som aj horšie filmy a Dons Plum má na rozdiel od skutočne zlých filmov (o tých sa rozpráva oveľa ľahšie, pretože je to zábavné) tú nevýhodu, že nie je ničím zaujímavý a rýchlo sa naňho zabudlo. S tým nič neurobia ani Leo, ani Tobey. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

I takto se dají točit filmy. Pár mladých herců si sedne ke stolu a režisér řekne: "Tak se o něčem bavte". Natočeno za tři dny a Leo a Tobey by na ty tři dny dnes rádi zapomněli (viz soudní líčení, kterým zamezili distribuci v USA). Sice to bylo z větší části o ničem, ale pár chvil mi dokonce přišlo zajímavých. ()

Reklama

kobejn 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Ken Parkem myslím není úplně od věci, ale do očí bijící amatérismus tohodle dílka ho zároveň sráží o několik kategorií níž....jinak souhlasím, že podobný kecy je možný slyšet v každý hospodě, kde se sejde nějakej takovej spolek mladejch, znám to na vlastní kůži. Takže realismus ano, ale formálně je to mizerné. Rozhodně to není film pro kino, maximálně tak na video. Ostatně, bylo to natočeno už v roce 95 a navíc jen jako krátký film. Takže nápad udělat z toho celovečerák a vypustit ho až v roce 2001 mi nepříde jako moc dobrý. Nejspíš to bylo celý motivovaný tím, aby se to přiživilo na už hvězdné pozici DiCapria a Maguireho. Takže se jim ani nedivím, že byli proti uvedení tohodle filmu v kinodistribuci v USA a Kanadě. Kor když v tom hráli před šesti lety od uvedení a měl to být jen kraťas. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, kurva, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, vole, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, sex, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, hovno, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla - TAK TO BYL SCÉNÁŘ TOHOHLE FILMU - docela o ničem, ne? ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Vy jedni pokrytci! Co je špatného na malorozpočtovém bijáku (budget tak 500 dolarů), jež se odehrává v zavšivené putice, kde se Vlk špičkuje ze Spidermanem? Naneštěstí většina zdejších uživatelů je odkojená na tvorbě Camerona a hudbě Williamse, což se definitivně neshoduje s artovým pojednáním o strastech mládí nad šálkem turka a sklenicí jakési americké chmelové břečky. 70% ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo od roku 1995 do roku 1996. (Cheeker)

Reklama

Reklama