Reklama

Reklama

Sexy horor plný drsného humoru vypráví o Jennifer, středoškolské studentce z malého města, která se z obyčejné mrchy proměnila v mrchu neobyčejnou. Její představitelka, Megan Fox (hvězda obou Transformerů), v něm názorně předvádí, jak se chová holka, která je vražedně krásná. Jennifer a Needy (Amanda Seyfried) bývaly nejlepší kámošky, jenže jak šel čas, začaly se jedna od druhé čím dál víc lišit. Z Jennifer vykvetla sebejistá sexbomba, které je všude plno, zatímco z Needy se stala nevýrazná a neprůbojná dívka, které byste si nevšimli, ani kdybyste do ní vrazili. Jejich čím dál komplikovanější vztah získá novou dimenzi, když společně vyrazí na koncert rockové skupiny, jejíž duší je charismatický zpěvák Nikolai (Adam Brody). Popové hvězdičky bohužel mívají nejrůznější úchylné libůstky, což potvrzuje i Nikolai, jenž ujíždí na satanských praktikách. Aby zajistil své kapele úspěch v drsném světě showbusinessu, rozhodne se vyzkoušet krvavý rituál, jehož hlavní ingrediencí má být čistá panna. Jennifer jí sice už dávno není, ale pokud jí tahle malá lež pomůže dostat se blíž k Nikolaiovi, proč se za ni nevydávat. Bohužel Nikolai nechce pannu do postele, ale na hraní. Na krvavé hraní. Rituál tragicky selže a nejvíc to odskáče právě Jennifer, když se z okouzlující, arogantní a nafoukané "školní ďáblice", jíž neodolá žádný mladík, promění ve skutečného ďábla. Hoši, kteří by pro její sexy tělo udělali cokoliv, teď zažívají odvrácenou, děsivou stránku jejího neutuchajícího chtíče, jenž je doslova vražedný. A na její bývalé nejlepší kamarádce Needy zůstává, aby vystoupila z jejího stínu a pokusila se zachránit zbytek mužské populace v jejich donedávna tak klidném městečku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (650)

castor 

všechny recenze uživatele

Další americký zapadákov a další várka teenage hororu.. kdepak.. Jennifer´s Body začíná o poznání jinak, originálně, vtipně, jenže o to větší sešup to pak je. Popkulturní odkazy, vtipný slovník a vynalézavé představení hlavních hrdinek se tu servíruje se slušnou nápaditostí a lecčemu pomáhá i extrémně krátká sukně dospívající Jennifer, té hezčí z dvojice nerozlučných (a tak trochu nesourodých) kamarádek. Naopak Needy tu hraje typickou intelektuálku, pro níž se téhle noci otočí vše o sto osmdesát stupňů. Do místního lokálu totiž přijela satana uctívající skupina, která … a taky … potom jí … no, a z její nejlepší kamarádky je najednou tak trochu jiná kamarádka, která si ráda pochutná na nějakém tom rozehrávači místního týmu. Původní vzruch je najednou pryč, z atmosféry je zkyslé mléko a z průhledného příběhu začíná nemile bolet hlava. Měla to být slušná a svižná zábava, ale zhruba po třiceti minutách si režisérka, která má na svědomí bezpohlavní Æon Flux, neví příliš rady, jakým směrem se vydat. Trestuhodně sklopí oči, stáhne půlky a ze slušného potenciálu té či oné scény vykřesá lacinou odrhovačku pro divačky Stmívání. Což je minimálně škoda, protože jiný tvůrce by ze sprosté, hladové a roztomile krví potřísněné Megan Fox vytřískal rozhodně víc. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Bylo by jistě chybou, kdyby se z těla Megan Fox nevybušil nějaký ten dolar, dokud je ještě v nejlepších letech. Stejně tomu bylo u Elishy Cuthbert a od té doby mnoho chlapců doufá, že budou mít za sousedku podobnou holku od vedle. Jenže tato patlanina nesahá onanovacímu kultu ani po kotníky. Není to vtipné, není to sexy. Pouze se to plácá na okraji brakového žánru a předhazuje pár trapných efektů, kterých jsme už viděli tisíce. Jedna speciální scéna pro pány to nezachrání. Cílem se tak stává vylízaný teenager. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Jennifer sa stane obeťou okultnej kapely, pretože si ju vybrali lebo je viditeľne panna (=D). Keďže podľa jej vlastných slov dokonca nie je ani „ritná panna“, sa z nej stane krvilačné monštrum... „Vonia to tu ako v thajskej kuchyni. Vy ste šukali!“ Scenár Diablo Cody je v jadre lineárny ako sa na teenegerský film patrí, ozvláštnený vydarenými hustými hláškami, len akosi tomu chýbajú hardcore scénky, ktoré by práve v tomto prípade pridali filmu tú správnu iskru. Jennifer sa s vraždami príliš krotí, na druhej strane z toho aspoň nevznikla vyvražďovačka bezo zmyslu a pár vydarených scén sa nájde. Nikto tu nevyčnieva debilnosťou a tak je to v postate ok. Soundtrack fajn a na konci čaká hororových fanúšikov maličké prekvapenie. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Je síce príjemné, že je hlavná hrdinka stvárnená práve Megan Fox a zrejme aj to malo byť dosť silné lákadlo na tento film ale to je asi tak všetko čo sa dá na to povedať. Je pravdou, že horory v poslednej dobe strácajú na atmosfére ale každopádne Jennifers body je film, ktorý diváka dostáva do stavu absolútnej nudy. Ak by som to mohol definovať tak jedno klišé strieda druhé, o gore scénach radšej pomlčím aj keď je to miestami aj trošku krvavé. Teenagerská vyvraždovačka už dávno nebola taká nezáživná, starý dobrý Vreskot, dokonca aj Tajomstvo minulého leta je oproti tomu vrchol v hororovom žánre. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Sice to není tragédie á la Stmívání, ale mám pocit, že přesně takhle bezkrevný horor by natočila třináctiletá depresivní dívenka, kdybych jí dal kameru a základní zadání. Je to další důkaz toho, že Karyn Kusama do žánrovek nepatří a zřejmě i budíček z iluze, že Diablo Cody dokáže napsat scénář, z něhož by vykutal zlato i naprostý amatér. I těm teenagerkám proto radím, aby si s gustem pustily De Palmovu Carrie. Zjistíte totéž (střední škola je peklo, posedlí lidé jsou cool), ale v mnohem příjemnějším balení. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (15)

  • „Vodopád, který nikam nevede“ se skutečně nachází v minnesotském státním parku Judge Magney a nikdo opravdu neví, jestli někde vytéká na povrch (HellFire)
  • Úryvky z filmu se objevují ve videoklipu písničky "New Perspective" od skupiny Panic! At the Disco, kterou si Needyin přítel Chip pouští ve svém pokoji, když se připravuje na ples. (BluT)
  • Prvotní scénář filmu pronikl na internet už začátkem roku 2008. (TomikZlesa)

Související novinky

Playboy podle Diablo Cody?

Playboy podle Diablo Cody?

29.09.2009

Za svůj první scénář dostala Oscara. Kromě toho byla Juno solidní hit, takže to vypadalo, že před Diablo Cody leží dálnice ke slávě. Poté, co „hororová satira“ Bacha, kouše! v zámořských kinech v… (více)

Krásky v plném nasazení

Krásky v plném nasazení

28.09.2008

Keira Knightley, Scarlett Johansson, Megan Fox a Rachel McAdams vám zpříjemní neděli. Bohužel, pouze v tomto novinkovém souhrnu, který rozebírá jejich nové projekty. ;-) Keira se ne a ne odlepit od… (více)

Reklama

Reklama