Reklama

Reklama

Dfk6498

všechny plakáty
Krátkometrážní
Nový Zéland, 2003, 5 min

Režie:

Cameron Duncan

Hrají:

Cameron Duncan

Obsahy(1)

V tomto krátkém filmu Cameron Duncan ztvárnil, jak se cítil během svého bolestného pobytu v nemocnici, kde zápasil s rakovinou. (Komprimus)

Recenze (6)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Šla jsem do toho snímku aniž bych si přečetla obsah, aniž bych věděla, kdo je Cameron Duncan a aniž bych cokoliv čekala. A to se vyplatilo. Konec byl překvapivý a úplně jsem měla husí kůži, ani sama nevím proč. Asi proto, že to bylo takové hluboké zamyšlení o životě, jak si neceníme těch maličkostí atd. atd.. však víte.... ty kecy, kterých je všude plno a děláme jakože jen citlivky si to berou k srdci, ale pravda je ta, že i ti s ironickým pohledem na věc ví, že to tak je. K vidění zde: https://www.youtube.com/watch?v=FBlgSeYktB8 ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Působivý krátký metaforický snímek o tom, jak se sám Duncan cití při pobytu v nemocnici během chemoterapie. K vidění spolu s jeho dalším krátkým filmem Strike Zone na bonusovém disku v rozšířené 4DVD edici Pán Prstenů: Návrat Krále. ()

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak může tak mladý a tak nemocný chlapec natočit tak silný film. Opravdu úžasné dílo s velmi silným scénářem. Sbohem Camerone. ()

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Som veľmi potešený, že moje plné hodnotenie práve vyhuplo tento veľmi smutný ale zároveň krásny film na rovných 90%. Škoda len, že ho tu videlo len zopár ľudí. ()

Reklama

Reklama