Reklama

Reklama

Hrdinou francouzské kriminální komedie je gangster Cash, který se specializuje na krádeže diamantů. Když se však jeho bratr stane obětí konkurenčního gangu, Cash chce pomstít jeho smrt.  Hrdinou francouzské kriminální komedie je gangster Cash, nejelegantnější podvodník v Paříži, který se specializuje na krádeže diamantů a má v plánu velkou fušku na Riviéře. Když však je zabit jeho bratr Solal, což má na svědomí konkurenční gang, snažící se zmařit pečlivě připravenou loupež, Cash se spojí se zlodějským veteránem Maximem. Ten sebou do akce přivádí i půvabnou Garance a poté se na scéně objeví ještě další žena. Nikdo ovšem netuší, že uznávaná zlodějka Julia je ve skutečnosti policistka, která pracuje v utajení a hodlá Cashe zarazit. Hrají Jean Dujardin, Jean Reno, Alice Taglioniová, Valeria Golinová, scénář napsal a režii má Eric Besnard. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

m@rz 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že každý díl Ocean's eleven, atd je překombinovanější a překombinovanější. Ale když jsem viděl Ca$h, pochopil jsem, že to bylo ještě nic. V tomto filmu absolutně netušíte kdo hraje za koho, protože až do konce se všichni střídají na všech stranách. Opravdové rozuzlení je až v posledních minutách. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha filmů ve stylu: "Kdo koho lépe přechčije." Tady předvídatelné (ostatně to je většinou), hůře zahrané, postavy ne zrovna sympatické, vtipu pramálo, nápady ne zrovna originální (co taky vymyslet, že?) a konec na můj vkus debilní. Rozhodně bych tento počin jako kvalitního zástupce stylu "OutSmartMovie" neoznačil. ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci po francouzsku?No proč ne,ale aby to bylo zábavné, musel by za kamerou stát někdo úplně jiný a někdo úplně jiný by měl napsat scénář. A rozhodně by měl hlavní roli hrát úplně někdo jiný než Dujardin. Takže z toho máme kombinaci nudy, neoriginality a divného hlavního pseudohrdiny. Dvě hvězdy za Valerii Golino, která je i v 43 letech stále kus. Chtěl jsem doplnit ke kladným stránkám filmu i Jeana Reno, ale ten si svůj part jen průměrně odehrál a nejspíš ho tam producenti obsadili jen aby přitáhl lidi do kina ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Francúzska obdoba amerického filmu Dannyho jedenástka..........a náhodou ...celkom sa mi to páčilo....akurát Reno mi tam prišiel trošku prestarnutý..a celkovo mi vo filme moc nesedel.......a absolútne som bol sklamaný z konca od ktorého som čakal že sa to tam ešte riadne zamotá a na moje veľké prekvapenie bol samotný koniec postavený velice prevelice na jednoduchej báze...škoda lebo nebiť toho, by moje hodnotenie dosahovalo 4* takto je to o jednu menej...... ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Není vám jasné, kdo je s kým a proti komu - zdá se, že každý se snaží napálit každého: Odkryje jednu falešnou (?) kartu, aby pečlivě utajil všechny zbývající. Je to možná trochu nevýrazné, ale vcelku zábavné. Posléze vás třeba napadne, kam celá složitá akce směřuje - a konečnému zúčtování se s chutí zasmějete ... ale nemůžu si pomoct, mě pointa doprovázená všeobjímajícím veselím mírně zklamala a do určité míry znechutila ... 2,5* ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve francouzském Cote d´Azur a také v Paříži. (Terva)

Reklama

Reklama