Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tri kórejské páry cestujú samostatne do Manily na Filipínach. Pár v strednom veku je prvýkrát v zahraničí, pohodlie predavača naruší popová hviezda, ktorá je na ostrove inkognito, a Soo-Jin, ktorá uteká pred svojím životom, sa stretne s podnikateľom Jae-Hyukom, ktorý je na ostrove kvôli smrti svojho otca. (ČSFD)

Recenze (11)

jarah 

všechny recenze uživatele

Takto si predstavujem dobrú oddychovú zábavu: príjemné prostredie, neprekombinovaný dej a trocha romantiky. Ani za dvanásť rokov tento film nestratil na pôvabe. Mladý Lee Min Ki hrá blbca tak dokonale, že som mu to uverila a počas jeho úvodného pracovného pohovoru som sa cítila trápne aj zaňho. BTW: ďakujem mische za titulky. ()

May 

všechny recenze uživatele

Spatne natoceny film s mozaikou tri krkolomne vykonstruovanych pribehu, ktere by treba ani nebyly tak uplne hloupe, kdyby se jim venovalo vic prostoru, ovsem takhle jsou a chvilemi jsou tak protivne, ze az motivuji divaka k vypnuti cele tehle maskarady o osudovych vyletech za odpocinkem na Filipiny. ()

Reklama

Vardara 

všechny recenze uživatele

Klasická průměrná romantika z asijské produkce. Nic uplakaného ani bolehlav. Prostě si to tak plyne a najednou je konec. Na můj vkus až příliš mnoho hlavních postav, z nichž by určitě šlo vymáčknout více, ale to by muselo být delší, což bych pravděpodobně asi nevydržela. Pro mě zde byl s přehledem nejlepší Seon-gyoon Lee. ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Pohodový a optimistický příběh díky něhož jsem byl nabíjený velmi pozitivní energií. Místy je sice naivní, ale to vůbec ničemu nevadí. Postavy byly různorodé a pěkně se na ně koukalo (nemyslim vzhledem). Nejlepší film to určitě není, nicméně svou úlohu splnil na výbornou. Bavil jsem se a navíc mě příjemně naladil. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Další z elegantních korejských "povídkových" filmů, a navíc z těch dobrých. Přestože se nějaké smrtelné nemoci nevyhneme, jsou tu i jiné zápletky (což je právě výhoda těchto filmů) a člověk se necítí být citově vydírán ani znuděn. Naštěstí byli vybráni herci dostatečně typově odlišní, takže pro mě jejich rozeznávání tentokrát nebyl problém a tím spíš jsem si mohla film naplno užít. 78% ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama