Reklama

Reklama

Busta

(TV film)
Povídkový
Česko, 1993, 15 min

Obsahy(1)

Mikropovídka I. Hurníka. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Malý psychologický souboj, spíše taková potyčka dvou umělců, z nichž jeden sochá a druhý se tváří. Ilja Hurník určitě zúročil své vlastní zkušenosti a pocity, když Bustu psal, protože je to příjemně věrohodné. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Námět a hudba: Ilja Hurník, r. 1993. Lehce představitelný příběh ze života Ilji Hurníka (rok po sedmdesátinách). Sovák s Medveckou hrají pohledem a své vnitřní monology dokonale vystihují. ()

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Jedna se o kratouckou komedii - mikrokomedii rezisera Jana Davida,v ktere ma hudebni mistr mit udelanu k oslave svych sedmdesatych narozenin bustu. Snimek trva 8 minut a setkame se v nem s panem Jirim Sovakem oslavencem a Tatjanou Medveckou v roli socharky. Pani Medvecka roztomile hraje a pritom stale socha bustu pro s dlouhymi,sedivymi vlasy skveleho p.Sovaka.Navzajem se na sebe divaji a pozoruji se a odhaduji, jenom my muzeme slyset jejich myslenky.Vsechno plyne jak na dratkach,avsak i kratka komedie musi mit sve zapletky a vyvrcholeni.... "Ja se pomstim,to co jsi udelala s mym portretem ja udelam s tvym! Zadna elegie pro fletnu,ale pro fletnu a tri pozouny Tak...!" ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Sovákovy grimasy a myšlenkové pochody výborné... Ale to je tak všechno. Pointa veskrze žádná, resp. velmi slabá. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama