Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Kdyby postavy uvažovaly jako lidi a nedělaly takový kraviny, mohlo to být super. Jenže když všichni kolem umírají a postava jde na záchod o dvě místnosti dál natočit závěť, to by fakt udělal každý. Proč je to natočené z pohledu herce? Kdyby to bylo natočené normálně, o hodně by si film přilepšil. A ještě ten debilní začátek, ten to celé pokazil, úplně zbytečné a nudné scény. Je to jiné než první díl a jde to hodně poznat. Hlavní postavy vás začnou už za chvíli srát. Párkrát jsem se lekl a v nějakých scénách i bavil, ale většina filmu mě zklamala. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Po obstojnom záujme o found footage horor Grave Encounters prichádza po roku jeho pokračovanie, ktoré z neho priamo vychádza. A to nielen príbehovo, ale aj "reálne", keďže sa zaoberá ľuďmi, ktorých pôvodný film uchvátil natoľko, že sa rozhodnú navštíviť psychiatrické priestory kde sa odohrával, aby si overili, či tu pôvodní aktéri skutočne mohli zmiznúť. Samozrejme narazia na niečo podobné a v duchu originálu si všetko handy-camujú. Rozbeh je síce strašne zdĺhavý, prestrelený, ukecaný a hodnú chvíľu trvá, kým sa začne diať niečo, čo by pripomínalo horor. Chválim však následný rozvoj deja a nadstavbu na originál, ktorá pekne sedí, i keď je všetko o niečo väčšie; väčšia stopáž, viac motačiek, lokácií, zámerov, postáv, akcie, ale aj lepšie vybavenie a viac efektov. Mne sa to zdalo približne rovnako dobré ako jednotka (teda zľahka nadpriemerné) a myslím teda, že komu sa páčila, bude sa mu páčiť aj pokračovanie. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

"Překvapivě" kvalita druhého dílu klesla na minimální bod koukatelnosti. Nějakým způsobem mi uniklo, že se vůbec nějaká dvojka chystá a tak jsem k tomu přišla jako slepý k houslím. Laciné počítačové triky např.když jeden z herců "požíral" krysu či začerněné oči s rozevřená černá děsivá ústa dokořán - to vše už tu párkrát bylo. Ovšem zde jsem dokázala na minutu přesně předpovědět, kdy a jaká lekací scéna se objeví. Za mě je toto hodnocení dostačující už díky tomu celkem podivnému konci a také, že jsem to ještě dokoukala a nevypnula dříve. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No zezačátku sem se docela bál, o co tu půjde, protože to začlo tím dokumentem o tom, jaká byla a nebyla jednička, což se mi moc nezdálo chytrý. A pak už jenom ten nápad, že se to opravdu stalo, tak se tam pojďme podívat ne? A pak už to prostě melo podobnej náboj jako jednička, čehož sem se až bál, aby to prostě jenom nebyla kopie, ale nebyla. Bylo tam dost novjech prvků, který tu dvojku tolik nepotopily, ale pro mě spíš oživily. Co se týče toho top, tak asi když utečou, jedou si výtahem a objevej se znova v tunelu, to bylo parádní. No a koncovka celkem překvapivá, že ho budova takle pustila, ale jo, povedlo se, žádnej propadák z toho nebyl... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hlavným kameňom úrazu je v tomto prípade námet. Z niečim podobným prišiel už oveľa skôr nie veľmi vydarený BLAIR WITCH 2. A už vtedy to bolo riadne pritiahnuté za vlasy. GRAVE ENCOUNTERS 2 sa chcú vydať epickejším smerom, ale pôsobí to nakoniec trápne a rovnako aj ľakačky nie sú z rodu tých najúčinnejších. Takže mierny prepad. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • První trailer k filmu byl vydán 4. září 2012. (ČSFD)
  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)

Reklama

Reklama