Reklama

Reklama

Fighting Beat

  • Thajsko อกสามศอก สองกำปั้น

Obsahy(1)

Skupina mladých bojovníkov a expertov v Muay Thai pod vedením Davida (David Bueno) je donútená použiť svoj smrtiaci výcvik, aby ochránili sami seba pred miestnym vydieračom. Zločinec má v úmysle zabiť dcéru ich mentora v prípade, že sa ten nevzdá svojho baru. (nessbeal)

Recenze (2)

tombac 

všechny recenze uživatele

Kdy už nám Thajci konečně naservírují další výživnou muay thai mlátičku? Při vší úctě, tahle plytká a nablble podaná plážová historka, ve které ječící Thajky pobíhají po přístavu s klacky a loví nepřátelské svalovce do sítě, se tomuto termínu ani zbla nepřibližuje. Ze soubojů stojí za zmínku jen pár koleno-lokty fragmentů, jinak se borci moc nepředvedou. Své dělá podprůměrný střih, úhly kamery, choreografie, otravný voiceover a nepochopitelné křepčení některých postav. A při pohledu na zakončení finálního mače se leckomu bude drát mezi rty slovo "fuck"... Z filmu mi zůstanou v paměti leda jen pěkné postery. Zklamání. ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Thajsko nám poslední dobou servíruje jednu akci za druhou, avšak na takový velmi podařilý Ong-bak to ani zdaleka nemá a nikdy mít nebude, poněvadž pokud se v takové akční mlátičce neukáže borec Tony Jaa je thajský film už předem odsouzen do filmů zapomění. ()

Reklama

Reklama