Reklama

Reklama

Anaega kyeolhonhaetda

  • Jižní Korea 아내가 결혼했다 (více)

Obsahy(1)

Všetko sa to začína futbalom. Deok Hoon sa zamiluje do In Ah, ktorá zdieľa jeho lásku a vášeň k tomuto športu. Rýchlo spolu začnú randiť a ešte rýchlejšie ju Deok Hoon požiada o ruku. In Ah ale najprv odmietne, netrvá však dlho a povolí. Ich spoločný život po svadbe je ako sen, bohužiaľ len do dňa, kedy In Ah príde s tým, že si chce vziať iného muža. S Deok Hoon-om sa ale rozviesť nechce, pretože ho stále miluje. Problém je, že nového muža miluje rovnako ako Deok Hoon-a. Čo teda In Ah urobí? S Deok Hoon-om, ktorý ju nechce opustiť, sa nerozvedie, ale druhého muža si predsa zoberie. (ČSFD)

(více)

Recenze (11)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to nadpriemerná romantická komédia. Má pomerne dobrý príbeh o mužovi, ktorý po dlhšej dobe stretne svoju bývalú kolegyňu a aj vďaka spoločnej láske k futbalu sa rýchlo spriatelia a stanú milencami. Čoskoro už nasleduje aj svadba a všetko je úplne ideálne, až kým sa nedozvie, že jeho láska sa zamilovala do druhého muža, za ktorého sa tiež vydá a keďže miluje oboch, tak striedavo žije s obomi partnermi a to všetkým prináša len samé problémy. Spracovanie nie je zlé, ale ani mi neprišlo práve najideálnejšie. Tej hlavnej zápletke, teda deleniu sa o manželku s niekým iným sa dej začne venovať až v polovici filmu a to aj tak nakoniec považujem za klad. Celá prvá polovica je slušná romantická komédia, funguje tu chémia medzi hlavnými postavami, nájde sa tu viacero vydarených scén a vtipných dialógov, bavila ma aj tá tématika futbalu, nie je to samozrejme nič originálne a ani výnimočné, ale nemám s tým problém, bavil som sa viac než dobre. Ani druhá polovica nie je zlá, lenže táto tématika je taká zvláštna a ani mi neprišla práve najlepšie podaná, keby bola braná z pohľadu ženy, tak by to mohlo byť zaujímavé, ale takto z pohľadu jedného muža si ma to moc nezískalo, stratí to náboj, celé to upadne do stereotypu a navyše to už začne prechádzať do drámy, čo mi teda určite nevyhovuje, pretože túto absurdnú zápletku dokážem brať len v komédii. Ale aj na toto sa dá bez problémov pozerať a pár prvkov sa mi páči aj tu, napríklad vzťah oboch mužov. Takže oba hlavné žánre chválim prakticky len v tej prvej polovici, romantika je obstojná a ani humor nie je zlý, viacero nápadov je dobrých a zasmial som sa, len v druhej sa už dej uberie smerom, kde to nedokáže fungovať. Herecké obsadenie sa mi páči, výborná Son Ye-Jin, síce je to jedna z jej slabších úloh, ale aj tu má svoje čaro, do tohto typu úlohy mi sadol aj Kim Ju-Hyeok, takže s hlavnou dvojicou nemám problém, len by to chcelo aj nejaké výraznejšie vedľajšie postavy, ale to je už len detail. Réžia a technická stránka sú už bežným štandardom, takže neurazia. Z tohto filmu u mňa určite prevládajú kladné pocity, ani raz to neupadne do podpriemeru, len mi moc nevyhovuje tá druhá polovica, inak by som určite hodnotil lepšie. 64% ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam nebyla Son Ye-jin, tak bych váhala mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami. Film to byl příjemný, oddychový. Nicméně pro mě bylo chování hlavních hrdinů naprosto nepochopitelné. Ještě bych možná pochopila ženskou hrdinku. Ono je možné milovat dva muže (ženy) zároveň. Ale její mužské už protějšky ne. Jednoho tolerantního bych ještě zvládla, ale dva stejné blbouny už ne. I když i taková "manželství" existují. No a taky je možné, že kvůli Ye-jin jsou muži schopní všeho. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Ina, Barca, tak to je jasné, že jsem musela jít o level nahoru. Jindy bych to nechala na půli cesty a taky doufám, že Chelseáci mi to vyjimečně prominou a přimhouří očko, když jde o krásnou Ye-jin-Son. Trochu jiná love story, která je absurdní svým složením a přístupem některých zúčastněných. Žádná klasika, jeden muž a dvě ženy. Já mám trochu jiný naturel, ale jak tady argumentovali, tak by to mohl zachránit multisedadlový systém a pak mě úplně odzbrojila odpověď Iny na otázku: "Dá se láska vůbec rozdělit?" A Ina na to s klidem baronky odpověděla: "Nerozděluje se na půlky, ale zdvojnásobuje!" To mě tedy fakt rozesmálo:-) Dokonce tam byl i závan Cimrmanoviny Deokovou otázkou : "Proč srovnáváš útočníka se záložníkem?" :-) Příjemná podívaná, kde nechybí nic, od chemie, vzájemného jiskření a škádlení, ale aby to nebyl JK film, tak se mně pár lžic těch emotivně silnějších chvilek také dostalo. Je úsměvné a obdivuhodné, jak zvládá polohy všech rolí Ye-jin-Son, protože současně sleduji Summer Scent, kde je povahou diametrálně jiná. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Celé bych to brala jako nemožné a absurdní, ale ten fakt, že se jedná o Ye Jin Son úplně mění situaci.:) Ne, nechápu ani jednoho z nich, ale to po mně snad ani nikdo nechce. Zajímalo mě jak z toho tvůrci nakonec vybruslí, povedlo se jim to, myslím, docela dobře. Kim Ju Hyuk podobné role ovládá a dokonce mi k němu i sedí, ale třeba v Couples, který jsem viděla nedávno, mě oslovil víc. Druhý manžel se mohl dostat ke slovu o trochu více. ()

May 

všechny recenze uživatele

Podivny, podivny film, ktery ackoliv ma velmi zajimavou myslenku, trpi velkou davkou absurdity a je skutecne nemozne pojmout pribeh jako neco, co jste schopni si predstavit a tudiz ani pochopit. Chora mysl zeny, ktere prijde normalni vest dvoji zivot se dvema ruznymi muzi a hrat si na manzelku ve dvou ruznych rodinach, je zajimave tema, ovsem pokora manzelu je proste... naprosto... absurdni. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama