Reklama

Reklama

Když Dannyho zmlátili před zraky jeho dětí, přeje si jediné. Pomstu. Skupina vyhazovačů ho učí jak se bránit i útočit. A tak Danny brzy konfrontuje šéfa místního gangu. Boj má však překvapivě brutální následky...  Danny, osamělý tovární dělník, je během náhodné rvačky zmlácen a ponížen před zraky svých dětí. Jeho už tak bezútěšná existence tak klesá hlouběji do propasti zoufalství. Danny se však rozhodne bojovat. Potkává skupinu klubových vyhazovačů, kteří ho přijmou mezi sebe a dodají mu dostatek sebedůvěry. Danny se pomalu sžívá s jejich světem a zaplete se s místním šéfem podsvětí. Tímto se spustí řetězec událostí, které budou mít neuvěřitelně brutální následky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

Dave Lister 

všechny recenze uživatele

Další syrová a nekompromisní sonda do Londýnského podsvětí, ač zpočátku mně né příliš sympatický hlavní hrdina, který se s outsidera mění přímo před očima v drsného vyhazovače, ale spád a dějová linie malé nedostatky odsouvá do pozadí.V podstatě se mně film líbil ,ale na velký průlom to zase nevidím. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Veľmi nenápadný a malý film. Zaváňa gangsterkou, atmosféru na to má. Nečakal som od filmu takmer nič, ale nakoniec som sa slušne pobavil, takže mám radosť. Herci neznámi, ale hrali slušne. Príbeh neponúka priveľa, ani nič nové, ale rozhodne nie je na zahodenie. Miestami kruté, až surové. Bohužiaľ je to predsa len film na jedno pozretie. 68% ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

S čím menšími očekáváními film zhlédnete, o to větší překvapení to bude. A že jsem moc nečekal, tak jsem si to vychutnal. Jediné, co mě na celém filmu trochu vadilo, byla až hudba ála 80. léta na konci, Ten malý kousíček těsně před titulky. Nějak mi tam nesedl, kdyby dali rovnou titulky a tuhle vsuvku vypustily, bylo by to ode mě za 5 *. Takhle jenom za 4,95 * :) ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený britský snímek o tom, že pár hajzlů zbije otce před zraky své dcery, načež se ten rozhodne, že se naučí bít. Seznámí se s trojicí vyhazovačů a ti jej zasvětí do tajů boje. Tak k obecné kostře filmu. Když jsem v úvodu naznačil, že tento film je velice povedený, myslel jsem tím, že bude samozřejmě nejen o tom, co jsem v prvních dvou větách naznačil. Seznámíte se s charaktery postav jednotlivých vyhazovačů a to stylem vyprávění. Tedy stylem úspěšných britských (ale i amerických) krimikomedií. Na mysli mám především filmy Guye Ritchieho nebo bratrů Coenových, taky film "Formula 51" a dalších jim podobných. Seznámíte se také s rodinným životem hlavního hrdiny a z prostředím anglické nižší střední třídy. Film je velice poutavě natočen, má spád a jedno nečekané rozuzlení. ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Veľmo veľké prekvapenie u tohto filmu! Nečakal som to! Skvelý námet a aj spracovanie tej doby s doprovodnou hudbou a geniálnymi dialógmi dodávajú tomuto filmu šmrnc. Charizma hercov s technickou dokonalosťou, ktorá i keď budí dojem nízko rozpočtového divadla, a záverom potvrdzujúci anglickú genialitu v kriminálnych filmoch je proste pecka! 90% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama