Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marcus (Phillip Winchester) se probudí polonahý uprostřed hřbitova a nemá ponětí o tom, jak se tam dostal, co dělal minulou noc nebo s kým byl. Marcus totiž trpí vzácnou poruchou spánku, takzvanou parasomnií, která způsobuje, že ve spánku provádí různé věci, které normálně dělá, když bdí. Problém je, že si to nikdy nezapamatuje. Jeho situace dostává hrozivý spád, když se jednou probudí zbrocen krví a s nožem vedle sebe. Žena jeho nejlepšího přítele je poté nalezena mrtvá, ubodaná k smrti. Marcus se toho obává, ale musí zjistit, zda to byl opravdu on, kdo ji ve spánku zabil. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Pro málokterý thriller se nadchnu. Málo, který mi vydrží bez přestávky. Jenže todle mě vtáhlo kompletne dovnitř. Scénář je skvěle napsaný, ačkoliv je konec od 3/4 filmu trošku předvídatelný. Herectví od Winchestra, co by hlavního představitele je vskutku přesvědčující a nelze mu snad nic vytknout. Smyčce dodávají filu na napětí a to neleze než pochválit. 9/10 ()

cyright 

všechny recenze uživatele

Film se dojemně snaží držet nad hladinou béčkovosti a čím víc se o to snaží, tím víc je to béčko tělem i duší. Zajímavý námět, který by mohl mít na vyšší ligu, to nezachrání. Dlouho jsem musel zápasit se svým horším já, abych za tu finální scénu v japonském stylu nestrhl ještě další hvězdu, protože to byl hodně blbý vtip. Jakoby snad tvůrci ani nepočítali, že to někdo vydrží dokoukat až do konce a nastrčili tam infantilní samurajský easter-egg:). ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Co se týče námětu,scénáře,tak to vypadalo nadějně.Ale skutek utek.Naprosto zmršená příležitost.Televizně vypadající výsledek s prkenejma hercema,bez špetky života,úplně bez všech atributů,který dělaj z filmu dobrej.Ale zase je výhoda,že na takovej film lehce zapomenete,takže nebudete mít přeplněnou makovici.30%. ()

Swayne 

všechny recenze uživatele

Vskutku slušný námet a prekvapivý scenár troskotá na naozaj slabej réžii a nie príliš presvedčivých hereckých výkonoch. Ide o nadpriemerný béčkový thriller so zaujímavým nápadom, to je fakt, ale stále to bolo také nemastné-neslané... žiadalo by sa mi svižnejšieho spracovania a najmä lepšej hudby! Ničím neprekvapí, ale na druhej strane tento film ani veľmi nesklame. Solídny priemer... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No tohle byla blbost. Nejenom že se člověk většinu času ťuká na čelo naprostý idioci hlavního hrdiny. Dalším extrémním mínusem je nuda, tenhle film je nudnej a moc se v něm neděje, teda pokud máte rádi naprosto předvídatelný lekačky směle do toho. Je mi to 2x líto že musím dát tak slabé hodnocení, protože scénář není špatný ale režisér je bohužel katastrofickej. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama