Reklama

Reklama

O lidech před pultem a za ním III.

  • USA About the People on Both Sides of the Counter
všechny plakáty

Obsahy(1)

Uhlíř nechá zdeformovat svoji putnu tak, že se její objem zmenší. Při dodávce okrade pak zákazníka o pětinu objednaného uhlí... Krátká satira. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho nekalého, tentokrát o vychytralých uhlířích, ovocnářích a čísnících. A Miloš Kopecký září a září... I na tak malém prostoru. Pravidlo, že člověk by se měl bránit a neměl by si nechat všechno líbit, by se mělo lidem připomínat stále. Bohužel dnes ho vštěpují arogantní televizní a internetové pořady, v nichž o humor či alespoň nadsázku nezavadíte. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Miloš Kopecký si v třetím a závěrečném díle instruktážní minisérie o nekalých podvodech prodejců posvítil na mazané uhlíře, vychytralé prodavače s ovocem a zeleninou a na nedbalé číšníky v restauracích. Profese, u kterých je nutné se mít na pozoru tehdy jako dnes. Dnes obzvlášť. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Asi nejvyváženější ze všech dílů - plyne rychle a vtipně, není to blbé, a skutečně to má přesah do dnešních dní, kdy podobné nepoctivosti dělají i supermarkety. A jak praví závěr tohoto dílu, je naše právo i povinnost se podobnému šmejdu bránit. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Miloš Kopecký opět školí spotřebitele. Vysvětlí, že není putna, jakou má uhlíř putnu, a doporučí vám, abyste se v restauraci nebáli bouchnout si do stolu, když chcete sedmistupňové malé pivo a ne půllitr dvanáctky (i když by mě zajímalo, kdo by u nás něco takového chtěl:-)) ()

Reklama

Reklama