Reklama

Reklama

Muzikál s prvky komedie a dramatu se odehrává na půdě obchodního domu. Dcera prodavačky hudebních nástrojů Ally (Nina Dobrev) a uklízeč Joey (Rob Mayes) oba sdílí hudební nadání a jsou rozhodnuti stát se slavnými. Problémy na sebe nedají dlouho čekat - do zrealizování jejich snů vstoupí zákeřná dcera majitele obchodu Madison (Autumn Reaser). (Fallen_One)

(více)

Recenze (10)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Naivní, hloupé, nudné a spíše než komediální tak tragicky smutné. Takhle nějak bych popsala tenhle " muzikál ". Oceňuji rozhodně snahu Niny Dobrev a Autumn Reeser ale to je tak vše co stálo za to. Jde přesně vidět, že je to právě od tvůrců HSM. ()

Eror351 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto jsem teda opravdu nečekala! Nevím, co jsem si od toho slibovala, ale asi jsem tak tajně doufala, že to nebude tak strašný, jak to vypadá, ale ono to bylo ještě mnohem horší. Málokdy se mi u filmů stává, že to mám chuť po 10 minutách zabalit. Bohužel jsem ten typ, který nerad nechává nedodívané filmy, a tak jsem musela přetrpět až do konce. Tak škaredého hlavního hrdinu jsem snad v žádném filmu ještě neviděla. Možná kdyby mu umyli vlasy, tak by to bylo lepší, i když asi ani potom ne. Ninu mám ráda a je jedna z mých oblíbených hereček, ale nechápu, proč si ona vybrala zrovna tenhle film. Na konec jsem čekala jako na smilování. Never more! ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Pozorovat Ninu bylo v pohodě ale jako film je to normální podívaná, nějaká ta pisnička snaha o romantiku prostě klasika. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, nejsem zrovna milovník muzikálů a už vůbec ne High School Musical, ale jelikož jsem fanoušek...ano, Niny Dobrev, překvapivě, nemohl jsem neshlédnout. S anglickými titulky jsem si docela poradil a co se týče koncepce filmu...děj není nijak složitý, je prostý. Herci vesměs dobří, vlastně si nemůžu stěžovat, možná občas přehrávání a jistá okatost. Ale bush jim odpusť, taneční kreace a písničky líbivé a do toho všeho Nina Dobrev? :oD a ten hloupý happy end se dal předpokládat od začátku...takže jsem do toho šel už s tím, že uvidím, co uvidím. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Až na niektoré pesničky to bolo celkom dobré. American mall nemá veľmi originálnu choreografiu pesničiek, ale čo by sa dalo inak vymyslieť na tanec v obchodnom dome, že?Čo sa týka hereckých výkonov, pre mňa nie sú až tak podstatné v tomto prípade, je to hlavne o tom aby ste si vypočuli pár pesničiek a zasmiali sa.Pre mňa na takých 45% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Hlas Niny Dobrev, představitelky Aly, je slyšet pouze ve 2 písních. Ve všech ostatních patří hlas zpěvačce Keele Hawkes. Aby nebylo tak snadné hlas obou dívek rozpoznat, byly jejich projevy remixovány. (megan017)

Reklama

Reklama