Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys
Trailer 2

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (191)

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Výtečně vystavené drama se skvělím Jamesem Gandilfinim v hlavní roli. Neméně přesvědčivě mu sekundují Kristen Stewart v roli ztracené mladé prostitutky a Melissa Leo v roli smrti dcery zničené manželky. Ta opravdu krásně zahrála zdrcenou matku, vyhýbající se lidem, uzavřené do svého smutku. Na druhou stranu vnáší do filmu neskutečně vtipné momenty, je úžasná. Téměř celý film se odehrává v charismatickém prostředí New Orleans, které dodává filmu spolu s herci jedinečnou atmosféru. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Význačná K. Stewart opět nezklamala. Ta holka si může vzít na sebe cokoliv a stejně bude vypadat přirozeně žensky =) Jinak je tohle drama zajímavé, protože nepřívětivý osud hlavních postav, které spojuje smutný příběh, je do očí bijící a drásající. Je zřejmé, že jejich znatelné problémy mohou diváka zasáhnout. Já jen s tím zásahem byla trochu pozadu, takže mírný pokles z mého pohledu byl nastolen. 6/10 ()

Reklama

Sofia 

všechny recenze uživatele

Moc mi to nesedělo. Přišlo mi to značně nevěrohodné - silně pochybuju, že by si manželský pár, rozhozený po traumatu jako je ztráta dítěte, dokázal najít tak silný vztah zrovna k takovému individuu, jaké tady hrála Kristen Stewart. O jejím hereckém umění jsem se už zmínila několikrát a ani tady mě nepřesvědčila, naopak mi lezla strašně na nervy. Film je v podstatě nudný, zaujalo mě jen prostředí New Orleansu a výkon Melissy Leo. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Príbeh je síce jednoduchý, vôbec nie je plytký a štavu tomu celému dodávajú úžasné postavy, charaktery, herci. S tými dialógmi a myšlienkou by som sa radšej dve hodiny pozeral ako popri tom Gandolfini čistí záchod alebo Stewart neustále f*ckuje, než sledoval súčasné rádoby trháky s hĺbkou detského pieskoviska. Irónia je, že Kristen také filmy preslávili, no dokazuje, že má naviac každým filmom. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Stačil mi vidět trailer, který mě přesvědčil, že 5 hvězd nestačí. Dílo, které považuji za nejúspěšnější drama roku 2010 a řadí se mezi top! Špatný život dívky, která nemá skoro už ani na chleba a živí se prostitucí, v okamžiku změní pán, který na ní narazí, zřejmě osud, protože jí změní celí život. Nádherný scénář, super kamera a střihy a super herci! Kristen se sem prostě nádherně hodila. A nešlo jen o Kristen, James Gandolfini zahrál hodně dobře svoují roli a zvýšil si tak mojí sledovanost. Je nutné pochválit sountracky z filmů, které byly navženy dokonale. K tomuto filmu nemám žádné výtky snad jen, že to nebylo delší... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Dixie Divas, ve kterém Mallory (Kristen Stewart) pracovala, je striptýzový bar v New Orleans na adrese 606 Iberville St. (sir-dave)
  • Režisér Jake Scott a návrhářka kostýmů Kim Bowen procházeli spolu s Kristen Stewart různé striptýzové kluby, aby se připravili na její roli Mallory. Během této doby jí byla od majitelů klubů nabízená práce, poněvadž nevěděli, že se jedná o herečku. (sir-dave)
  • Producent Scott Bloom pochválil výkon Kristen Stewart s tím, že jen málo hereček jejího věku by této roli přineslo tolik realismu, jako ona. (sir-dave)

Reklama

Reklama