Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

claudel 

všechny recenze uživatele

Film s velkým potenciálem, bohužel v tomto případě promarněným. Určitě by se takhle zajímavé téma dalo zpracovat mnohem lépe. Nikdy jsem neměl nic proti homosexuálům a homosexuálním párům, ale do tohohle filmu jsou vloženi až příliš násilně, zvláště ta druhá povídka s punkerem a jeho milencem. Nejvíce mne oslovily první povídka a následně ta s Emmanuelle Chriqui. A taky shledávám poněkud zvláštním, že ani v jednom případě se nejednalo o normální pár, ať už manželský nebo lidé, kteří spolu žijí. Vždyť těch je snad většina... ()

lena60 

všechny recenze uživatele

Škoda že jednotlivé minipříběhy (8) ze života různorodých partnerských dvojic měly tolik odlišnou úroveň. Z první poloviny konverzačně laděných povídek jsem byla unešená. Druhá várka však na rozdíl od té první zcela postrádala jiskru, vtip i nápaditost. Zbyla jen křečovitá snaha za každou cenu diváka zabavit a rozesmát. Mé nadšení se proměnilo v otrávené znudění. Rozkolísaná a tím pádem průměrná podívaná. ()

Reklama

kacirek_ 

všechny recenze uživatele

Osm povídek o osmi rozdílných vztazích, některé povídky výborné, jiné né tolik povedené, ale přesto je to originální a zajímavý nápad. 1 příběh- 4* jojo láska ach ta láska, 2- 1* nějak se mě ty dva nepáčily, 3-4* poprvé, 4- 4* holky byly obě dost sexy, 5- 3* láska ve starším vydání, 6-3* kdo bude taťka a kdo mamka?, 7-1* celkem o ničem, 8-3* jakže se jmenuješ?. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Jsem celkem fanda filmů rozdělených na epizody/příběhy a tak jsem se dostala k tomuhle snímku. Je to soubor příběhů několika dvojic. Některé jsou hodně povedené, některé jsou hodně nudné. 1. První dvojice nasazuje laťku poměrně vysoko, bavila jsem se a přiznávám, že mě to trochu emocionálně dostalo 8/10. 2.Druhá dvojice nebyla špatná, jen mi to celé přišlo trochu klišé 6/10. 3. Rozpačité s vtipným zakončením. Co mi vadilo bylo "zvracecí story" - to mi přišlo zbytečně navíc a ještě poměrně ubohé 4/10. 4. Čtvrtá dvojice se mi celkem líbila, všechno působilo přirozeně a reálně, navíc Zoe a Mila jsou obě skvělé 7/10. 5. Rozvleklé a více méně bez nějaké zajímavé zápletky 2/10. 6. Tohle ne, to fakt ne. Po všech stránkách co vás jen napadnou-prostě ne 0/10. 7. Věřím, že tahle dvojice by si zasloužila více prostoru, takhle to bylo takové nemastné neslané, nevysvětlené. Emmanuelle Chriqui byla ale skvělá (a co si teprv potom musí říkat pánové....) 4/10 8. Perla na závěr, která mě vážně pobavila. 9/10. Celkově průměr a vítězí u mě první a poslední dvojice. ()

merlinovic odpad!

všechny recenze uživatele

Puritánská "komedie" o sexu, nudná od začátku do konce která se sestává z příběhů a problému několika různých párů které spolu nijak nesouvisí (v podstatě 8 krátkých filmů v 1 ). Jediné úsměvné bylo, když po sexu byli všichni oblečení nebo se hned schovali pod deku ;) Jediný příběh na který se aspon dalo dívat, je příběh lesbiček který ovšem ničí přístup k filmu. Nemůžu si pomoc, ale ve filmu o sexu sem čekal aspon nějaké erotické scény. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)
  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama