Reklama

Reklama

Hladová hra

Trailer

Obsahy(1)

Pět cizích lidí se ocitá v temné jeskyni. Jsou zde uvězněni a k dispozici mají pouze zásobu vody, skalpel a hodiny, které cosi odpočítávají... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase jeden hororový Cube / Saw klon, který je možné sledovat bez jakékoli duševní újmy. Což ale neznamená, že bych jej nějak zvlášť doporučoval. Pětice lidí se probudí uvězněna v prostorách na dně hluboké studny pouze s několika sudy vody a "hodinami", které dávají tušit, že je zde neznámý hostitel bude hostit hodně dlouho. Bez jídla. Dále si film vystačí s jednoduchou otázkou: "Sežrat se, či nesežrat se?". Chtělo by to v prvé řadě lepší herce a vynalézavější scénář. Kratší stopáž by také nebyla na škodu. Silnější dvě hvězdy. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se snažila překonat averzi vůči těžce béčkovým hercům s tím, že to scénárista třeba časem trochu vyzvedne. Od půlky už jsem se jen skoro doslova užírala naprostou nudou, která mě, ač jsem k filmu usedala svěží, více méně úspěšně uspávala. Nikdo tu nic teda nevyzvedl, jen mě málem vyzvedávala rychlá. 20% ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Hlad je prý nejlepší kuchař... průměrný scénář si uvař." Recept: vezmi čtyři barely vody a přidej vepřové z pěti kusů (z morálních sviní, ale ne úplných a jen nakousnuto, proč?). Lehce pocákej kečupem, oblož šedým dekorativním polystyrénem, zakoupeným v Hornbachu ve slevě, typ skála, a nechej svinské trouby pomalu dusit v troubě, deset metrů pod zemí. Kuchyňský budíček minutku nastav na 30 dní. Pak ještě chvíli dus a občas zkontroluj pohledem do šmírovací kamery, jestli už jde maso od kosti. Lze podávat jako nudnou odpolední svačinku nebo jako pouhý předkrm před hlavním chodem - Mladými křehkými Uruguayci s ledovým salátem. Btw, na to, že neměli nudou do čeho píchnout (píchání proběhlo, ale později, neb cesta k srdci vede žaludkem), páč měli tři prdele času, zpočátku dokonce pět prdelí, tam VŮBEC NIC neřešili, natož traumata, kvůli nimž si je úchylný Babica do svého pořadu vybral. Ani ohledně útěku si moc nevyskakovali, jedna urvaná žárovka a prodlabaná zeď do nikam, žádné vršení pyramidy ze získaných kostí, cihel a hlíny, kterou by si mohli nakopat z podlahy (!), žádné stavění barelů a lidí na sebe, vyrábění horolezeckých skob z plechových hrnků a pod. MacGyver by byl z díry venku do večeře, naši čulibrci jen seděli na bobku, trpěli na pohodu a jen ukázněně čekali na smrt a na to, co za ně vymyslí scenáristi. Což nebylo nic moc. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Hunger nejvíce utrpěl na rozjezdu. On se totiž rozjíždí polovinu filmu. Počáteční dojem navíc poškozují nesympatičtí herci, nerealistické prostředí a především nulový děj. Den za dnem ubíhá v podstatě beze změn a u večerního promítání má tak divák co dělat, aby během vynuceného klimbání neusnul úplně. Od nevyhnutelného zvratu, který na sebe nechává čekat nekonečnou hodinu, se ovšem celková kvalita posunuje o třídu výše. Nastává neuvěřitelné peklo. V temném, chladném prostředí podzemního komplexu se rozjíždí psychologická hra o přežití. Nikdo nikomu nemůže věřit, intriky, vznikající v pološílených a unavených hlavách přežívajících, se hromadí. Prostřihů do sídla únosce, který si slastně pomocí videokamer vychutnává každou vteřinu jejich utrpení je stále více a samotný závěr tak i mírně překvapí. Proto jsem tedy s ohledem na sexy hlavní hrdinku, celkový nápad, zdejší hodnocení a především druhou polovinu během udílení hvězd přimhouřil oko. Haters gonna hate. 70% ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Ako to vlastne vyzerá umrieť hladom?Dovolím si citovať pár viet použitých vo filme.Takže : ,,ako to vyzerá umrieť hladom.Má to 3 fázy..vaše telo žije s kalorií s doby kedy ste naposledy jedli.A tuk vo vašom tele mizne s tým ako ho váš organizmus spotrebováva...klesá vám krvný tlak a už poklesla i celková teplota vašeho tela..2 fáza môže trvať i niekoľko týždňov..ked sa spotrebuje tuk vaše telo začne spalovať svalovú hmotu,kôli nízkemu tlaku budete mať závrate so sklonmi k mdlobám..Mohli by ste trpieť bolesťami svalou,hlavy,citlivosťou na hluk,depresiami a hysteriou,..Nakoniec vaše telo hľadá výživu všade kde ju môže nájsť.V 3 fáze sa fungovanie vašeho organizmu postupne zastaví.Váš metabolizmus sa spomalí s tým ako vaše orgány začnú zmenšovať.Nakoniec sa všetky bunkové funkcie zastavia.Až vaše telo v podstate vysaje samo seba!" Aj o tomto pojednáva tento nie moc dych vyrážajúci thriller,ale rovnako i o problematike kanibalizmu čiže inak povedané >nechať sa zožrať,alebo nezožrať sa< Kto má chuť si pozrieť 100 minutovú prechádzku partie ľudí uväznených v priestoroch o rozmere 2×2 metre,nech sa páči.Na mňa ale hodne,ale hodne slabé. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V prvom zábere na Lukea (Joe Egender) je vidno, že má krv po celej tvári aj oblečení. Po tom, čo skupina nájde vodu, ponorí tvár do vody bez toho, aby ju umýval, a napije sa vody. Keď zdvihne hlavu, všetku krv má preč. (misterz)

Reklama

Reklama