Reklama

Reklama

Hladová hra

Trailer

Obsahy(1)

Pět cizích lidí se ocitá v temné jeskyni. Jsou zde uvězněni a k dispozici mají pouze zásobu vody, skalpel a hodiny, které cosi odpočítávají... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Standic1 

všechny recenze uživatele

Hladová hra se jeví jako docela zajímavý nápad, ačkoliv podobnost s některými známějšími filmy asi nepřehlédnete. Herecky něco málo podprůměrem. Jediná z postav, která nepodlehne hladu a nepustí se do žraní jednoho z kolegů mi přišla po 30 dnech bez jídla až moc čilá. Hádám, že by neměla sílu se ani postavit, natož někoho zabít a pak ještě vylézt ze studny po lanovém žeříku. Celá stopáž je až moc utahaná a od poloviny jsem se začal dost nudit a jen tak tak jsem vydržel dokoukat film do konce. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Je pravda,že na 30 dní pobytu bez jídla a pouze s vodou v uzavřeným prostoru je film velmi zle zpracovaný a fádní s mnoha chybami a to je pravděpodobně velmi zlé.Fandové těchto snímků si právě těchto detailů všímají a udílení počtu hvězd závisí i na chybovosti režisérského umu.Film není sám o sobě špatný,ale právě ta přemíra chybovosti tento snímek srazila hodně na kolena. ()

Reklama

Alisa 

všechny recenze uživatele

Extrémně, ale opravdu extrémně podhodnocený film!! Vždyť se jedná o dost originální námět, navíc podpořený dobrými hereckými výkony (lékařka, záporák), parádní atmosférou, dobrou hudbou..Za mě lepší 3*, ale kvůli tak nízkému hodnocení zde, jsem nucena dát 4. Navíc druhá polovina filmu si je dokonce i právem zaslouží. Pokud někdo máte právě hlad, tak si to nepouštějte..:-) Mimochodem, moc jsem nepochopila komentáře lidí, že ve filmu nebylo nic vysvětleno. Mně to přišlo jasné, proč tam byli zavření. Možná kdyby u toho zdejší kritici nespali, tak by to taky věděli, protože to v průběhu filmu vyplyne. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se teda moc nepovedlo, schází atmosféra, napětí ...atd. Nápad ve studni nejni špatnej, ale bohužel hodně blbě provedenej a nezachrání to ani záblesk scénky kdy se začínají pojídat. pro mě 101 minut nudy. A hlavní záporák zrzavej od pohledu krajně nesympatickej. Začátek, kde není nic vidět radši ani nekomentuju... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ som jediný, kto dal tomuto filmu také vysoké hodnotenie, ale vôbec ma to netrápi :-) Vidím však, že je tu veľa ľudí, ktorých nemožno nazývať hororovými fanúšikmi. Toto bol film, ktorý mal skvelý námet a veľmi slušnú atmosféru. Bolo to temné, tiesnivé, nepríjemné, vlastne aj na zamyslenie - zabiť-nezabiť, vydržať-nevydržať? Krvavé scény boli tiež celkom slušné, a nízky rozpočet mi v takýchto béčkach nevadí. Niektoré hlášky ma dokonca pobavili, napr. "jej dudy budú chutiť oveľa lepšie ako jej priateľ". Jednu hviezdu strhávam vlastne len za záver, ktorý sa mi zdal kúsok suchý, čakal som tam nejaký zvrat alebo väčší súboj. Ináč nemám čo vytknúť. A hej, podobných filmov bolo natočených už dosť, ale žiaden sa priamo netýkal kanibalizmu (aspoň o nijakom momentálne neviem), takže to bolo aj vcelku originálne a zaujímavé. Určite si film nezaslúži také hodnotenia, aké má. A myslím, že užívateľ sochoking by mal radšej prejsť na rozprávky ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V prvom zábere na Lukea (Joe Egender) je vidno, že má krv po celej tvári aj oblečení. Po tom, čo skupina nájde vodu, ponorí tvár do vody bez toho, aby ju umýval, a napije sa vody. Keď zdvihne hlavu, všetku krv má preč. (misterz)

Reklama

Reklama