Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Pan Tau", řada 2, 7/13 Alfonsovy pokusy najít si práci končí vždy fiaskem. Své neúspěchy svádí na pana Tau a vyčítá mu, že se mu neustále plete do života. Rozcházejí se tedy, ale netrvá dlouho a Alfons se dostává do další svízelné situace, z níž by sotva vyvázl, nebýt muže s buřinkou. Ten zabrání tomu, aby Alfons skončil za branami psychiatrické léčebny, kam ho rodina přivezla na vyšetření. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

triatlet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou sérii s Urbanovými v úvodu shrnuje Karel Höger předchozí děj. V tomto dílu zaujme "němohra" v divadle - snaha pana Tau usadit pozdě příchozí (Raul Schránil a Nelly Gaierová) vrcholí skoro požárem. Podstatnou část pak tvoří dokonalé zmatení psychiatra - doktora Kaliny (Josef Somr). ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmý díl druhé série. Alfons i Pan Tau jsou stále v rodině Urbanů, Alfons shání práci a vůbec se mu nedaří. Kde je, tam vznikne kalamita. Rodina se i proto rozhodne Alfonse nechat vyšetřit u psychiatra Kaliny. I přes snahu Alfonse se ještě před tím s panem Tau rozloučit, se Tau opět objevuje na scéně a chudák psychiatr dostává pořádně zabrat. Alfons pak před rodinou utíká přes zahradu, kde potká dva kluky hrající si na vojáky. Průměrný díl, který však obsahuje geniální scénu s psychiatrem, Alfonsem a Panem Tau - "Voni jsou dva, velkej a maličkej!" ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama