Reklama

Reklama

Dokaž to!

všechny plakáty
Trailer

Mladá Lauryn (Mary Elizabeth Winstead) pomáhá po předčasné smrti svých rodičů bratrovi Joelovi (John Reardon) s provozem autoservisu, který jejich rodina provozovala. Současně ale trénuje na zkoušky do taneční školy v Chicagu. Když je ale na zkoušce odmítnuta, nedokáže se vrátit zpátky domů. Dana (Tessa Thompson), se kterou se seznámí, jí nabídne možnost ubytování a sežene jí práci účetní v místním tanečním klubu.
Jednoho dne po zavření klubu, nedokáže Lauryn odolat pokušení a zkusí si zatančit na prázdném podiu. Místní DJ Russ (Riley Smith) ji při tanci uvidí a zjistí, že je dost dobrá. Zanedlouho se mu podaří prosadit, aby Lauryn dostala šanci naostro, ta po krátkém zaváhání souhlasí. Cesta za sny ale obvykle nebývá tak jednoduchá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (104)

zero_zelo 

všechny recenze uživatele

mno, zlatej flashdance. jako filmové pozadí při uklidu, vaření či žehlení je to ideální. jinak je to teda dost tragédie. i když nevím, nejsem zrovna diskotyp, třeba to někým hne :) nicméně kýč jak prase plný krásných inteligentních lidí na svém místě, kde i zlo je převlečené dobro a majitelka tanečního klubu mluví jak dalajlama :)))) ()

DarkoCohen 

všechny recenze uživatele

Popcornová zábava pro nenáročné, kde kluci na beton přetancovali holky, za což především může neuvěřitelně neoriginální choreografie (přece jen break dance si vystačí s ,,gymnastickými tríčky"). Nebýt pár lepších momentů (last dance, dances in The Rubyes, streetdance), hodila bych Lauryn a spol. do stejného šuplíku jako klipy raperů přetékající podobně vymóděnými, zadky vrtějícími slečinkami, které ale bohužel neumí tancovat. Takhle je to celkem solidní pohádka na dobrou noc. 50% ()

Reklama

O_riginals 

všechny recenze uživatele

Od tohoto tanecniho filmu jsme cekali vsichni, jak jsme sedeli u DVD vice a bohuzel vsechny to zklamalo. Malo tanecnich scen a spatne vybrani herci. Bratr si byl az moc podobny s pritelem od hlavni hrdinky a nekdy byl problem je rozeznat:)). A na to ze snazila dostat na tanecni skolu tak jsme z ni videli jen prijimacky s panem reditelem. Dominika Cubanova z Ostrava City rekla ze to bylo trapne ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Strasne moc mi tento film pripominal Divoke kocky. Scenar je takmer na vlas rovnaky a jediny rozdiel je v tom, ze v tomto filme sa jedna o tanec a nie o spev. Aj napriek tomuto jasnemu kopirovaniu, vlastne nie len toho spominaneho filmu, lebo tento pribeh je obohraty uz na vsetky strany sa mi tento film celkom pacil. Hlavna hrdinka mi bola sypmaticka a velmi som jej prial aby to dotiahla co najdalej. Celkovo ma tieto pribehy moc nebavia, ale velmi prijemne sa mi na tento film pozeralo a celkom rychlo ubehol. Ak mate radi tanec, romantiku a trosku dramy v jednom, tak si tento jednoduchy flm urcite uzijete. ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt tragédie. Filmy jako Step up... na to se i dá koukat. Tohle se ale moc nedalo. Krom mizerného scénáře, pochybných hereckých výkonů, působily trapně i taneční čísla. Jako vážně?! A poučení z celého filmu zní s mírný spoilerem: Pokud se chcete dostat na výběrovou taneční školu, netrénujte roky jako debil, ale začněte tancovat v noční klubu a máte to v kapse! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si zahrála jednu z hlavních tanečnic Ashley Roberts, dřívější členka skupiny Pussycat dolls, která byla známa právě svou choreografií. (Aknah)

Reklama

Reklama