Reklama

Reklama

Městečko Peacock

Trailer

Obsahy(1)

V mysteriózním thrilleru z dílny debutujícího režiséra Michaela Landera, který je současně i spoluautorem scénáře, hlavní hrdina John (Cillian Murphy) vytváří kolem svojí postavy podivnou fantasmagorii - on sám i obyvatelé nebraského městečka Peacock sledují osudy muže a jeho manželky, netuše, že se jedná o jednoho člověka. Příchod ženy z jeho minulosti (Ellen Page) po nehodě vlaku v Johnově zahradě jenom rozvíří temné vody jeho podvědomí... (Morien)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Ryan O Roy, Michael Lander .. Emma má šaty. Opět si je navlékl přesvědčivý Cillian Murphy a elegantně zahrál ženu, tentokrát ve schizofrenním podání. Drama je to bohužel příliš vláčné a jiných žánrových prvků se silně nedostavuje. Michael Lander má alespoň pár bodů k dobru za zajímavý nápad na který natáhl překvapivě slušné obsazení (ale není náležitě využito) a příjemný režijní feeling. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, napjaté, psychologické, strašidelné, tajemné. Zvláštní psychologický schozofrenní film o pánovi, který měl komplex již z dětství. Vše je obestřeno tajemstvím a neustálým strachem z přítomnosti již zemřelé matky. Do toho nervozní hudba s vysokými cvrlikavými tóny a jste celou hodinu a půl ve střehu a napnutí. Herecké výkony dobré, zejména dvojrole (jednorole) hlavní postavy . Konec gradující. Film pro někoho, kdo chce být chvilku napnutý. ..trochu jako od Hitchcocka.. ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Pěkně se to rýsovalo, ale furt jsem čekal nějaký konec, který ale nepřišel. Stejně jako hororový žánr uvedený zde na databázi. Navíc mi to připadalo takové trochu nerealistické. Když jsem viděl obrázek z filmu a nic o něm nevěděl, hned jsem poznal, že jde o Murphyho. A to jsem s ním viděl pár filmů. Takže lidi, co by ho viděli každý den, by ho poznat museli také. Ale na druhou stranu, kdo by se na to hodil víc jak on. 63% ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Rozdvojená osobnost a pro mě neskutečný zmatek, který se kolem toho vytvořil, daly vzniknout nezajímavému filmu. Už jen to, že sem vůbec nepochopil to rozdvojení osobnosti, asi sem se na to moc nesoustředil, lépe řečeno sem se přímo nudil. Těšil sem se koho tam ta ženská/chlap, co byla od pohledu divná/ý a hlavně v hlase, zmasakruje a nakonec nic, stejně tak sem se nedočkal ničeho ohromujícího ani z mysteriozní postavy dítěte. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Cillianův herecký výkon bych si dovolila označit jako oscarový! Myslím, že by zasloužil alespoň nominaci, protože byl perfektní a ostatní herci a herečky (i když šlo také o skvělou Susan Sarandon) mu pouze sekundovali. Svoji psycho-dvojroli zvládl na jedničku s hvězdičkou. Atmosféra filmu je celkově velmi povedená a ani na chvíli mi nepřipadalo, že by filmu docházel dech. Naopak. Začátek byl sice perfektní a nejlepší na celém snímku, ale konec byl velmi šokující a prvním scénám se bez problémů rovnal. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel od 6. května do 9. června 2008. (poeta)

Související novinky

Ti dva jsou vlastně jeden

Ti dva jsou vlastně jeden

19.02.2008

O tom, že je Ellen Page po úspěchu Juno zasypaná nabídkami, jsme psali minulý týden v souvislosti s jejím účinkováním v Raimiho hororu Drag Me to Hell. A Ellen nelení, popadla příležitost za pačesy a… (více)

Reklama

Reklama