Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři nejlepší kámoši ze střední se rozhodnou navštívit místní vysokou školu a doufají, že zažijí pořádně divoký víkend. Nejlepší víkend svého života, na který budou věčně vzpomínat . Ale dá se utajit, že jsou jenom středoškoláci? (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

james11 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem měl doporučení od kámoše, a tak jsem docela čekal srandu... Ale bohužel jsem asi čekal příliš mnoho scén, kde bych se zasmál moc nebylo, a děj nestál za nic... 2 hvězdy dávám jen proto, že mám ještě v paměti disaster movie a tomu jsem dával hvězdičku. Myslím, že hodina a půl se dá strávit mnohem lépe. ()

BoredSeal odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem teenagerské komedie většinou rád, obzvlášť pokud byly neslušné a ulítlé a nezastavil mě sprostý mluvící penis v kalhotách, dívka prožívající svůj první orgasmus při jízdě na kole po dlažbě, tlusťoch předstírající sportovkyni, aby mohl své spoluhráčky šmírovat... Tak tomu je konec. U "komedie" Vana Wilder se mi poprvé chtělo zvracet, když se na obrazovce přecpávali padouchové koláčem, ze kterého v kvantech vytékalo psí semeno vydávané za puding. Tady mi bylo na blití skoro nonstop. Uvedu příklad:. Trojice hlavních pitomců se ubytuje u lidí, kterým slouží pro posměch. Koupí do to hlavy pytlíkem moči od svých ubytovatelů, pak nepřevlečení pokračují na párty, kde jsou nedobrovolně donucení pít před narvaným domem z nahého těla úchylného přihřátého týpka proudy tequily stékající z půlek chlupaté zadnice a pak nadále setrvávají po zbytek filmu pro další utrpení ve společnosti svých nepřátel, co jim tenhle zážitek umožnili. Dál? Vulgární odporný tlusťoch přitahuje ucházející blondýnu, která s ním chce souložit ihned na párty. Do pokoje však vlezou dvě lesbičky s vibrátorem a tak se atraktivní pár skrývá pod postelí a je z orgií nahoře nadržený. Lesbičky odejdou, přijde úchyl, najde vibrátor a nacpe si ho do análu a řičí, zatímco pár pod postelí nevylézá a čeká. Proč tam lezli proboha? Scénář je nechutnej a stupidní až běda. Tak mě napadá, že tenhle komentář je příliš luxusní pro takovouhle hroznou věc. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Pokud jste nikdy neviděli žádný z dílů Prci, prci, prcičky, neviděli Superbad nebo Old School, pak se možná i trochu pobavíte. Na sugestivní distribuční název zní jednoduchá odpověď, a to právě od dob Prci, prci, prcičky - zasunout. (Oni to možná kluci chtěli i před filmem Prci, prci..., ale zas tak moc se to do světa nevytrubovalo, a možná to o to bylo hezčí...) Tady máme skoro typickou trojku - chytrolín, charakterní hezoun a vypatlaný tlustoprd. Dostanou se na večírek na vysoké, odhalí falešnou tvář jedné holky, a druhý den jeden zasune, další skončí s věčnou a nehynoucí láskou nebo polibkem. Vtipné to moc není, jedině že byste měli rádi hrubozrnný hospodský humor po třetí hodině ranní. Ale pro střízlivého to moc není, Disk načíná protipirát, trailery na filmy Nehanebné lásky Francoise Sagan, Přestřelka v Palermu, Iron Man, 12, reklama, jinak nic tu nenajdete navíc. Snad jen že na konci filmu pod titulky běží sestřih nepovedených scén. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Priateľský, no bezzubý teenagerský film. Postavy sú klišé, ale aj keď sú väčšinou nevýrazné, herci sa stále snažia zo všetkých síl a takmer dosiahnu, aby im dali nejaký charakter. Film má veľa nedostatkov, ale nakoniec tento film priniesol to, čo by ste od neho mohli očakávať. Takže aj, keď je moje hodnotenie nízke, ak budete mať nízke očakávania,možno je tento film pre vás. Samozrejme, fekálne a močové vtipy nie sú v skutočnosti tou najlepšou stránkou, ale je na vás, aby ste sa rozhodli, či sa chcete vydať „touto cestou“. 4/10 ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Slova "fuck a shit" jste zde mohli slyset vickrat nez slova "slibuji a prisaham" pri kandidatskem projevu na americkeho prezidenta. To vypovida o tom ze pan scenarista ma min napadu nez houpaci poník. Vsechno je nalajnovany uz pri uvodni melodii a vy proste vite, ze banda nadrzenych pubertaku si bude muset projit tunou vykalu a ostudy, nez se jejich guma u trenyrek konecne povoli. Vtipnejsi dialogy jsem zazil v cekarne u zubare a talent pana rezisera jsem nedavno potkal na hlavnim nadrazi u eskalatoru jak prodava tydenik Novy prostor. Z toho mi vychazi jednoducha vec, cas straveny koukanim na tento opus, jsem mohl stravit daleko uzitecnejsim zpusobem, napriklad okousavanim si nehtu na noze umelou protezou kamaradovo babicky. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Väčšina scénok bolo natočených v areáli univerzity v Tulane (New Orleans) a Grace King High School v Metairie v januári 2007. (misterz)

Reklama

Reklama