Reklama

Reklama

S nekonečným elánem, stále kručícím žaludkem a slibem sobě samotnému, že tenhle rajón ochrání, se představuje Paul Blart – Policajt ze sámošky. Dobrotivý Paul Blart (Kevin James - Dva z Queensu) vždycky snil o tom, že se stane policistou. Místo toho pracuje jako ochranka v místním nákupním centru. Se svým úzce střiženým knírkem, osobním vozítkem a nakažlivým nadšením se zdá být tím jediným, kdo svou práci bere vážně. Všechno se ale mění, když obchod obsadí banda lupičů a zajme rukojmí. Blart - bez výcviku, beze zbraně a svou velikostí ideální terč - usuzuje, že nastal pravý čas ukázat ostatním, že je tím největším policajtem v celém nákupním centru. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (272)

hrona 

všechny recenze uživatele

Ačkoli, nejsem milovník takovýchto amerických praštěných komedií, musim přiznat, že to jedno podívání za to určitě stojí. Velmi příjemná odreagovačka, jednoduchý, příjemný a velmi vtipný zážitek. Fajn parodie na klasické trháky jeden (malinko při těle) proti skupině teroristů, po jednom likvidovaných až po zákeřného šéfa. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Docela slaba komedie o policajtovi z obchodaku, kterej jezdi na segwayi. Kevina Jamese mam celkem rad, produkce Adama Sandlera, atraktivni (dejove) prostredi - to vse slibovalo potencial dobre zabavy. Nakonec zustalo jen u toho... uz od pohledu je to silny Becko, kvalitativne prilis produkci TV Nova nebo CT neprevysuje, a predevsim postrada nejaky silny momenty / humory. Je to bachor, dela ochranku v obchodaku, ale mimo rvacky s bachyni a zrani hnusnyho lizatka to skutecne zadny vtipny momenty nemelo. Vlastne spis naopak, napr. ten vyhublej ind z Pravidel Zasnoubeni byl vrchol trapnosti, mental s propiskama byl taky trapnej a swat-villain byl uplna nula. Dost slabej prumer, kterej vazne drzel jen ten James... ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, ve které tlouštík Kevin James hraje ňoumovitého dobráckého "losera", kterým by byl pravděpodobně navždy, nebýt toho, že právě přepadli obchodní centrum, ve kterém je hlídačem. A dál už to znáte. Po vzoru Smrtonosné pasti a všech podobných filmů se padouchům postaví neohroženě na odpor, zlikviduje jejich početnou skupinu a získá si i srdce milované Amy (Jayma Mays). Nechybělo by mnoho a mohlo by se to zvrtnout v pěkný trapas, ale Kevin James to ustál. Najdou se i scény originální, a těch vyloženě trapných je minimálně, ačkoliv se jedná o akční komedii z produkční dílny Adama Sandlera, je to celkem umírněná až seriozně podávaná komedie. Zkrátka nuda se tím dá zabít spolehlivě. 50% ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

No žádný zázrak to není, člověk to nesmí brát moc vážně. Kevina Jamese má strašně rád a u tohoto filmu mne ve svých pohybových kreacích nezklamal ("I love magic!"). Možná mi chyběl více drsný, zlomyslnější humor, který je v "King of Queens". Tento film celý takový prvoplánový a politically correct...to Jamesovi moc nesluší. Ale jestli T2 má statistiky správně, tak se mu takový typ humoru celkem vyplácí - celosvětové tržby skoro 200 milionů dolarů, to už je celkem dost:-) - 50% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Slabšia komédia, kde pobaví naozaj iba máločo. Navyše ide o typický príklad už hodne vychodenej dejovej línie komédií s Kevinom Jamesom. Dá sa to zhrnúť do vety: "Ako tučnučký ale zato dobručký looser k šťastiu prišiel, pričom zistil, že vlastne nie je looser ale hrdina, a ešte pritom získal aj srdce spanilej devy." Niečo podobné ako sme mali možnosť vidieť napr. v Zoošetrovateľovi (2011) alebo v Profesorovi v ringu (2012). Zabaviť sa na obrázkoch trochu dá, ale nečakajte žiadne zázraky. 40/100 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Kevin James se obešel bez kaskadéra. (HellFire)
  • Gary Valentine, který se ve snímku objevil v roli zpěváka karaoke, je bratr Kevina Jamese. (prokda)

Související novinky

Lekce páření od zvířat v zoo

Lekce páření od zvířat v zoo

25.05.2009

Možná to zní bulvárně, ale přesně tohle bude námětem romantické komedie The Zookeeper, kterou se Kevin James pokusí navázat na svůj nečekaný úspěch s Policajtem ze sámošky (ten si nakonec nenašel… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama