Reklama

Reklama

Pavouk

(festivalový název)
  • Austrálie Spider

Obsahy(1)

Jak se říká: je to legrace, dokud někdo nepřijde o oko. Cena diváků z ročníku 2007 a Zvláštní uznání na festivalu v Sundance 2008. Nash Edgerton je režisér, scenárista, střihač, producent, herec a kaskadér. Natočil sedm krátkých filmů, které získaly několik cen, a právě dokončuje svůj celovečerní debut. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (139)

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele

Krátký kajícný film o nezodpovědnosti chlapů, kteří své ženské vytáčejí doběla, jako svérázná pocta všem těm naštvaným ženám, nejen partnerkám, ale třeba i maminkám. Nedalo mi nevzpomenout u toho na Bona a jeho husarskými kousky nadupaný roztomilý klip The Sweetest Thing, který natočil své ženě jako omluvu za to, že zapomněl na její narozeniny (https://www.youtube.com/watch?v=5WybiA263bw). ***** Jen tenhle film o tom, že by chlapi neměli hledat snazší (a blbější) cesty, jak se z něčeho, co nezvládli, vyvléct ještě méně zodpovědně a nějak to narafičit, zakamuflovat, odvést pozornost, aby to zas bylo jakože dobrý, ale že by se k tomu měli radši postavit dospěle čelem, a že ženské se na ně za to zlobí právem a právem na ty laciné triky nechtějí přistoupit, protože když je nechají ty kraviny zkoušet a nechají se utahat a ukecat, jednou to fakt může blbě skončit, zdaleka není tak roztomilý. Je ale tak brilantně výmluvný a trefný a kajícný, že to ženskou i proti její vůli dokáže rozesmát, takže si radši nepřeju vědět, co Nash Edgerton a David Michôd svým ženským provedli, že se z toho pokusili takhle vykoupit, a už vůbec ne, jak to od nich následně schytali nebo k jakým tragickým koncům to nedejbože mohlo vést. Film lze aktuálně vidět zde: https://www.youtube.com/watch?v=Jmbv8kevQ-E. *~ ()

rottik-cb 

všechny recenze uživatele

Profesionálně natočený „kraťas.“ První půlka- zdánlivě nudná- je nezbytná, aby vedle ní náležitě vyzněla brutalita druhé. Klip na téma, že škodolibost se nevyplácí. PS: Pavouky mám ráda. PPS: Když jsem to viděla poprvé, jen jsem zírala na obrazovku. Podruhé o několik minut později (když jsem to pouštěla ségře) už jsem se u scény s okem smála jako blázen :) Sledováno in english. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Babouček pro >štěstí< (? ;o))) . . . Brilantně vypointovaná a naprosto dokonale (profesionálně :-) natočená etudka na téma "co se má (po)s(t-r)át, to se..." . . . Tahle absurdní maličkost si prostě zaslouží, aby se stala kultovním >mikrometrážním< filmem... - - - P.S. Mimo jiné - díky téhle bizarní epizodce ze života si vybavuju, kolik znám (nerváků) lidí, co dělají podobné pitomosti za volantem. A že se něco takového vlastně klidně může komukoli kdykoli doopravdy stát... ;o) . . . Jinak - naše pavouky - protože neškodí - mám rád, nelekají mě a hlavně - žádnýmu bych dneska už neublížil. Když už pro nic, tak pro tu možnost, že se mi to jednou vrátí i s ouročky... :o) - - - - - (poprvé viděno 11.3.2008 na Youtube, komentář zde jako sedmý - 12.3.2008) - - - - - Pavučinka k filmu: http://www.youtube.com/watch?v=hgYykXgwl20 ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

"It's all fun and games until someone loses an eye." - Mum - // Krátkometrážny / Akčný / Dráma / Thriller? Hmmm, z počiatku som sa nemálo divil, čo na tom vidia ostatní, ale, hoci sa budem opakovať, za tie dva čiernočierne momenty zvyšujem hodnotenie. Život je sviňa a... škodoradosť sa nevypláca. ()

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Hahaahahahhhaaaahhahahahahahaha. haha .h hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Ne uz nemuzu, hehe. Hahahhahahahahhahaaaahaha. Ted vazne. Chcete znat dukaz teorie relativity? Jak nafouknout 10 vterin na 10 minut o zavod beziciho filmu? Dekuji ti Boze, ze jsi stvorila sakrasmus. --- Tvuj fanda //////// Youtube @ cartoon + violence+ fun ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama