Reklama

Reklama

Přežila jsem peklo

(TV film)

Obsahy(1)

Chtěli prožít líbánky v Jižní Africe, ale nějak se zapletli do obchodu s lidskými orgány. Manžela jí unesli a ona bezmocná a vystrašená organizuje útěk a záchranu. (TV Barrandov)

Recenze (15)

Cesty timem 

všechny recenze uživatele

Jako odpad bych to nehodnotil vůbec. Naopak znám hodně remejků, které dopadly mnohem mnohem hůře. A pro ty, co původní klasiku Kandidáty života a smrti neviděli a nebo, tak jako já, ji viděli před dlouhým časem, to nebyla tak špatná podívaná. Klasiku jsem si dal poté a porovnával. Potřeboval bych tady jemnější hodnocení třeba 10ti hvězd. Přimlouvám se u admina :-) Protože původně jsem dal 3 a po shlédnutí Kandidátů bych asi půl ubral. Přece jen klasika. Ale ono se také těžko hodnotí něco, co jsem viděl ještě v pubertě za totáče, kdy moc filmů nebylo a tak vzhledem k tomu všemu takový film zanechal hlubší dojem než v dnešní přefilmované době na starším člověku. Také problém filmů na stejné téma nebo dokonce remejků je, že ten který vidíte jako první se vám líbí většinou více pokud se jedná o podobnou kvalitu. Pak jsou remejky propadáky, které ikdyž vidíte jako první a pak si pustíte klasiku, tak ten první kus cítíte jako ztrátu času, což u tohoto, myslím, ne. ()

And09 

všechny recenze uživatele

Z celkového pohledu zajímavý příběh, který se jen tak nevidí. A ačkoli je to docela napínavý a akční thiller, je to celé vlastně tak trochu hloupost. Herecké výkony jsou dost slabé a některé scény přímo absurdní, no těžko by hlavní hrdinka v takové situaci přežila (zřejmě by nepřežila už ani první střetnutí se sanitkou), ale je to jenom film a všichni chtějí happyend, vlastně proč ne, jen kdyby to místy nebylo fakt natolik hloupé. Ale ztvárněné to bylo docela napínavě, že jsem přesto film chtěla vidět do konce, stále tam totiž přicházely nepředvídatelné komplikace. No Marisa si prostě zahrála na superhrdinku a zachránila celou Jižní Afriku, co víc k tomu dodat... ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Dopředu jsem tenhle remake odsuzoval (možná k tomu napomohlo, že ho vysílal Barrandov a vizuálně mi to připomnělo německé detektivní seriály). Dokonce mi ani nevadilo, že je příběh odsunut do Afriky, jak jsem se bál. Postava stíhané ženy je hezčí, sympatičtější a chová se logicky - přesný opak postavy originálu. Dokonce i logické díry původního filmu jsou celkem vysvětleny. Takže nakonec vlastně celkem obstojný televizní film. Jen je tradičně vtipný, že nikdo z Afričanů nebyl padouch, aby nemohl být nikdo osočen z rasismu. Ps. Dabing zkazil překvapení, když nepoužil jméno doktora Jacksona. PPS: Ta holka má pěkný kozy :D. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Už na prvý pohľad je zjavné, že sa jedná o nemecký low costový film so scenárom zbúchaným na kolene za 5 minút. Originál zo 70tych rokov som nevidel, takže porovnávať nemôžem, ale tento skvost vážne bola nelogická zmeska náhodných hereckých výkonov. Od odpadu ho delí iba.... Asi iba moja momentálna dobrá nálada. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

1* 18% .... Tak blbej film už jsem dlouho neviděl ... auto jede střídavě v různých záběrech po polní cestě, po asfaltce a po dálnici :D .. A to je jen jedna z mnohých pitomích chyb ... stejně tak vyloženě najivní věci typu nikdo tu celý den neprojede ... a najednou v tu chvíli kdy to nejvíc potřebujeme nebo naopak přijede auto :D.. potom při jednom zvratu mají 2 postavy zbraň a záporák jedné z nich sebere pistoli .. a ta druhá postava potom tu svou zbraň najednou nemá :D takže se nemůže bránit :D to je na palici ... A o závěru kdy záporák namíří zbraň na skupinu a ta se zastaví a doktorka, na kterou taky míří, začne všem vysvětlovat zápletku ... a záporák se zbraní v ruce 2 minuty nic nedělá a jen čeká než si to skupina vyjasní :D ... Dost už o tom jak moc je ten film blbej ... Námět či příběh je docela slušný a hlavně celkem zajímavý .. sice plný najivit a blbostí, i tak je to příjemný a koukatelný film na jedno shlédnutí ... ale nic víc než ten zajímavý příběh nečekejte. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama