Reklama

Reklama

Hammerfall - One Crimson Night

všechny plakáty
Hudební
Švédsko, 2004

Obsahy(1)

Playlist:
1. "Lore of the Arcane"
2. "Riders of the Storm"
3. "Heeding the Call"
4. "Stone Cold"
5. "Hero's Return"
6. "Legacy of Kings"
7. "Bass Solo: Magnus Rosén"
8. "At the End of the Rainbow"
9. "The Way of the Warrior"
10. "The Unforgiving Blade"
11. "Glory to the Brave"
12. "Guitar Solo: Stefan Elmgren"
13. "Let the Hammer Fall"
14. "Renegade"
15. "Steel Meets Steel"
16. "Crimson Thunder"
17. "Templars of Steel"
18. "Gold Album Award"
19. "Hearts On Fire"
20. "HammerFall" (Resurgam)

(více)

Recenze (7)

miky222 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda dolů za komerci. Když se dneska zeptáte kdejakýho vymaštěnýho hopera, jestli zná Hamerfall, tak vám odpoví, že jasně protože je to upee mega cool skupina. Narozdíl od věčných rivalů Manowar, kteří komerční nikdy nebyly. 80% ()

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Skupina Hammerfall (pro neznalé: čte se Hemrfól) tímto dvd ukázala všem škarohlídům a závistivcům, že na ně si jen tak někdo nepřijde. Skvělý výběr skladeb umocněný nádherným přirozeným zvukem je úžasnou podívanou pro všechny, kdo mají rádi melodický heavy metal. Na jedničku podtrženou s hvězdičkou jsou i záběry hudebníků při akci, kteří jsou nádherně viditelní, protože je nepřerušují ani tuny kouře, ani neustálé záblesky přemíry světel, jak tomu bývá u spousty jiných interpretů. Muzikanti odvedli bezchybný výkon a co se týká zpěváka, tak ten je kapitola sama pro sebe. Nejenže je schopný zazpívat všechny těžké vysoké pasáže naprosto čistě a stejně kvalitně jako na cd, což nebývá pravidlem, ale spíše výjimkou, ovšem on k tomu ještě přidává ten správný koncertní náboj. Rada pro všechny, neváhejte a toto dvd si obstarejte, skutečně to stojí za to! Dávám 5 hvězdiček, ale kdyby to šlo, dal bych za tuto poctivě odvedenou práci klidně i deset. ()

Reklama

Zeliiik 

všechny recenze uživatele

5 hvězdiček hlavně za Templars of Steel, při jejímž refrénu mi běhá mráz po zádech po každý, když jí slyšim. To samý platí pro Glory to the Brave. Bohužel dnešní Hammerfall už dávno nejsou, co bejvali. Taky jejich letošní vystoupení na Metalfestu 2010 se nedá srovnávat a vystoupením na Masters Of Rock 2007...na dalších koncertech jsem je neviděl :) ()

Zajímavosti (2)

  • Rytíř, který se objeví v "Lore of the Arcane" na předávání zlatého alba je maskot skupiny Hector. (Resurgam)
  • Na konci koncertu si bubeník Anders Johansson stáhne kraťasy a ukáže zadek. Zbytek kapely to nevěděl, až na kytaristu Stefana Elmgrena, který ho k tomu přemluvil. (Resurgam)

Reklama

Reklama