Reklama

Reklama

Lehátko pro osm

(TV film)
  • Belgie Un transat pour huit (více)

Obsahy(1)

Nikdy sa nemali stretnúť, ale osud to tak chcel. On (Pierre) je workoholic a vdovec, ktorý svojim trom deťom sľúbil dovolenku a svoj sľub sa snaží dodržať. Ona (Florence) príde o prácu a svojim trom deťom, o ktoré sa sama stará nevie povedať, že nikam nepôjdu, a tak sa na dovolenku vyberú, aj keď na trochu lacnejšiu, s tým, že si tam bude privyrábať ako sa dá. Zhodou okolností sa jej podarí vybaviť prácu v hotely, kde je Pierre so svojimi deťmi ubytovaný. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

sportovec 

všechny recenze uživatele

Scénář, který sice nepovznáší, ale také neničí, dává možnost těm, kteří umějí, protože opravdu jsou skutečnými umělci. To je případ LEHÁTKA a nadprůměrné, mimořádně disponované Veronique Genestové, která z vnějších anatomických zranitelností tvoří neprůstřelnou a nezpochybnitelnou přesvědčivou ženskou celistvost. Příběh balancující na pokraji červené knihovny především její zásluhou získává na věrohodnosti. Je pravda, že další postavy a jejich ztělesnitelé přitom nepřekážejí a to, co mají uhrát, také zvládají. Průměrnost je tak povznášena na vrchol svých možností. A tak příběhu vztahu ženy už pokročilejších středních let i muže, který chce být více otcem svých dcer a sám sebou než vydíratelným panákem s příjmy, téměř věříme a zvládneme také poměrně bez nesnází nanejvýš nepravděpodobný happy end. Oddechovost zůstává oddechovostí a ženství ženstvím. Kdyby se z tohoto standardu něla odvozovat kvalita komerce, odložil bych větší část výhrad, které k ní chovám. A to nejenom proto, že mi komisařka Lescautová tak přirostla k srdci. ()

Historik 

všechny recenze uživatele

Je to samozřejmě úplně jednoduchý film, příběh, který byl mnohokrát v různých variacích zpracován, ale pokud má člověk na takovýto film zrovna chuť, dokáže se u něj docela příjemně uvolnit. A dát i tři hvězdičky. ()

Reklama

patrikus 

všechny recenze uživatele

Milá rodinná komedie k nedělní odpolední kávě... Ovšem Genest nějak zestárla, ale jako "mamina" se drží na nějakém hereckém standardu... ()

Bilky 

všechny recenze uživatele

Ani tí najlepší herci nedokážu zázraky so slabým miestami tupým scénarom, ktorý bol prislabý aj na letnú romancu. Síce sqvelá VERONIQ, ktorej príjemne sekundujú detskí herci ale ostatný ansámbl len priemerný... PS:tvorcu dialógov by som poslal za polárny kruh ale to čo s nimi spravil český preklad si zaslúži už rovno guľku! Nepoxopiteľné kiksy poxovávajú aj týx pár sqvelýx momentov čo pôvodné znenie ponúkalo. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama