Reklama

Reklama

VOD (1)

Bohatá Desirée pořádá na apríla večírek ve svém luxusním sídle. Parta zlaté mládeže se vesele baví a vymyslí si aprílový žertík, jehož obětí se má stát Milan Hastingsová. Do šampaňského jí dají drogu a čekají s videokamerou u jedné z ložnic, aby jí nafilmovali in flagranti s jedním z hostů. Milan se ale stane skutečnou obětí, když v omámení přepadne přes zábradlí schodiště do haly a zemře. Soud je shledá nevinnými a smrt Milan je uznána za nehodu. Přesně o rok později dostanou účastníci osudné párty Desirée, Blaine, Peter, Barbie, Torrance a Ryan dopis, jehož pisatel tvrdí, že jeden z nich je vrah Milan a pokud se nepřizná, budou všichni do půlnoci mrtví. Jako důkaz je přiloženo video posledního z účastníků párty, Charlese, jak se topí ve svém bazénu. Následuje série dalších vražd a Desirée se v hrůze přiznává, že ona dala Milan do šampaňského drogu. V tom okamžiku se začne "zavražděný" Blaine smát a zkoprnělou Desirée obklopí všichni přátelé, kteří toho dne "přišli o život", všechno byl jen aprílový žertík. Nebo je za tím něco jiného? (Nova Cinema)

(více)

Recenze (37)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi takhle po pro mě nepovedeném originálu musím říct že to nebylo tak extra špatný, jo je to sračkový slasher ale co čekáte v dnešní době? Slasher je prakticky mrtvý a čeká na vzkříšení který tenhle film nepřinesl. Problémem filmu je že každej i totální idiot bude vědět jak to skončí a závěrečnej plot twist je tupej. Stejnak jako vraždy který jsou fakt příšerný buďto nejsou vidět nebo jsou totálně přeskočený. Pro mě průměr celkem mě to bavilo a taky jsem po hrozném originálu nic nečekal. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Po nedávno videnom originály som si pred týmto remakom dal pauzu z dvoch dôvodov. Zabudnúť na pointu a po pravde na súčasné vyvražďovačky som dlho ani nemal chuť. Túto kliatbu však nedávno zlomil Sorority Row a tak som sa pustil do všetkých tých zanedbaných prerábok teenagerských slasherov. Na výraznú pointu sa zabudnúť nepodarilo no na priebeh už hej. Kým originál priniesol sviežu pointu v inak klasickej vyvražďovačke, remake je nevýrazným moderným spracovaním v nezaujímavom prevedení od dvojici The Butcher Brothers (The Hamiltons). Film je zývačka a vraždy sú smiešne a navyše chudokrvné (veď TV spracovanie). ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Vysolárkovaná krasavice z reklamy na tampóny a usměvaví američtí mládenci z reklamy na zubní pastu předvádí své vrcholné herectví v dalším z mnoha skvostů televizní zábavy. Filmu, který skutečně rezignuje na jakékoli ambice, včetě "pobavit diváka alespoň průměrnou béčkovostí" nebo "maličko překvapit nečekaným zvratem". Po úvodní zápletce je jasné i osmiletému fakanovi, kam celá aprílová taškařice směřuje a tak hlavním dojmem z celého arcidíla zůstává jen ubohá "provinčnost" made in State of Carolina. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Wow to bol neuveriteľne napínavý thriller s brutálne nepredvídateľnou zápletkou. Herecké výkony tu predbieha i Alf. Ono sa tu niečo točí, ale nikto nevie o čom. Dokonca i režisér bol pri prvom vzhliadnutí prekvapený zo samého seba, čo svojimi náhodnými pokynmi pozliepal. No a scenár, ten je na úrovni leporela. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Sračkomix originálu, s dejme tomu třeba I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER a CRUEL INTENTIONS. Pointa je naprosto předvidatelná, alespoň že dojde na jedno překvápko po ní, ale ani to už tu otravu nepřebije. Všechno špatně. Jediný, kdo trochu za něco stál, byla Scout Taylor-Compton. Jinak 90-ti minutový opruz. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama