Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Plagiát Hostelu, který sice vypadá celkem slušně, ale od poloviny filmu jakoby si režisérskou židličku půjčil Uwe Boll. Hledání kamarádů ve vlaku zásadně probíhá lezením zvenčí do okna a za jízdy, 40ti kilová slečna nejenže má neskutečnou sílu, ale ještě v pohodě ustojí několik POŘÁDNÝCH pěstí přímo do ksichtu (nebýt tou slečnou Thora Birch, která mi naštěstí není nějak nesympatická, ale nějaká kravka, byl by to odpad), celý vlak se umí vypařit z kolejí a mnoho jiných debilit včetně té, na kterou jsem čím dál víc alergický a to - chlapa, který zabil mé kamarády a chce zabít i mě, omráčím a místo toho, abych ho dorazil, tak ho nechám ležet a utíkám pryč. ()

Tereza666 

všechny recenze uživatele

Do háje, já už nikdy nesednu do vlaku. Když ne film PŮLNOČNÍ VLAK, tak Train. Film byl skvělý, brutalní. Jediné co mě štvalo byla hrozná Thora Birch, kterou prostě nemůžu vystát. Přišlo mě jako by jí ta role vůbec nebavila. Ale co se týče brutálních scén..Ty byly skvělé. Perfektní horor. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Docela nuda. Nic nového, příběh trochu nelogický, chování postav ne zcela normální. Postavy v podstatě nepříjemné a nesympatické. Potěšilo tak akorát objevení se Ivana Barneva, kterého známe z hlavní role v Obsluhoval jsem anglického krále, v poměrně povedené roli vyšinutce a jo, Thora Birch nehraje špatně, jen je ji snad pro tenhle film škoda. Skony jednotlivých postav se mnou nic nedělaly, bylo mi tak nějak jedno kdo kdy kde a jak zhebne. Což je u podobných filmů asi dost průser, nemyslíte? Ke konci jsem u toho usnul, film vracel zpátky a zjistil, že jsem o nic závratného nepřišel. A speciálně pro Sola: jakožto bývalý posunovač mohu i z vlastních zkušeností prohlásit, že za určitých podmínek jeden jediný člověk dokáže roztlačit i více vozů, než ten jeden zde ve filmu. Ale samozřejmě ne v té situaci, v jaké se to stalo ve filmu, tam je to opravdu nelogické (utržený/odpojený vagón od vlaku je automaticky zabrzděný, musel by ho nejdříve odbrzdit a pak ho na rovince nebo z mírného kopečka roztlačíš klidně i ty). ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Poměrně bezzubý 'trainsploitation' horor, nejblíže má skutečně asi k HOSTELu - který je ovšem mnohem zábavnější. Část týmu amerických zápasníků a zápasnic se zdrží a nastoupí až do vlaku, ze kterého je úniku leda tak po částech... Po cestě do Oděsy bude spousta času poznat spolucestující zlořády - doktorku, průvodčího, řezníka a dva vidláky. Je to velký průměr bez nějakého většího spádu. Jelikož mám podobných filmů nakoukaných řadu (ale snad i kdybych neměl), vůbec ničím mě to nezaujalo. Hlavní hrdinka byla zajímavá na pohled a řezník měl taky charisma, ale to je tak asi vše. Hrůza to není, prostě jen polozáživná naředěná 'drsňárna' - (ne)berte. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

V původním znění se film jmenuje Train ( Vlak ). Česká distribuce měla prostě nějakou nutnost přidat do názvu dovětek - Do Pekel. Jinak něco pro masochisty. Vyndávání lidských orgánů, řezání těla ale i několik směšných lekaček potěší nejednoho filmového fanouška. Pět mladých sportovců ( namyšlených američanů ) při cestě vlakem, který údajně jede do Oděsy, je cestou pomalu a brutálně likvidováno posádkou vlaku. Je to blbost, ale některé kamerové záběry Martiny Radwanové jsou docela povedené a kupodivu jsem tento snímek dokoukal. CITÁT : Bolest je zábava. Za dvě hvězdy, ať přežiju. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)
  • Příběh měl být původně remakem filmu Terror Train (1980), nakonec však dostal svůj vlastní koncept. (Terva)
  • Snímek měl premiéru na filmovém festivalu Screamfest Horror 16. října 2008. (Terva)

Reklama

Reklama