Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nicim vynimocny horor od rezisera Gideon Raffa o hororovej ceste vlakom, pocas ktorej skupinke studentov bude odobrata vacsina telesnych organov pre obchod s tymito organmi. Hlavna herecka Thora Birch sa sice snazi, ale viac ako priemerne herecke schopnosti zo seba nevyda, zvysok hercov sa vacsinou trapi. Ako zaujimavost mozno uviest fakt, ze tu hral Ivan Barnev /Obsluhoval Jsem Anglickeho Krale/. Aspon ze Vlak do pekel mal aku-taku strasidelnu atmosferu a efektivne vyvrazdovacky. 68 % ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hneď ako som si pustil tento snímok, tak mi poriadne zatrnulo, pretože na mňa z obrazovky vybaflo logo filmovej spoločnosti Nu Image. Už som videl viacero titulov z ich dieľne a boli to takmer všetko príšerné, nízkorozpočtové, sfušované hlúposti. Šmejdy. Film "Vlak smrti" je typickým produktom tejto shitovej spoločnosti. Je to neoriginálne, nudné, lacné a otravné. Cesta amerických atletov vlakom smrti na Ukrajinu stála za prd. Hlúpy scénar, otrasná kamera, mizerná réžia a slabí herci. * ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Já už mám depresi jen z toho, že vidím vlak. Nesnáším cestu vlakem a v paměti mám stále cestu vlakem do Rumunska a Bulharska, kdy se nám v Rumunsku porouchala lokomotiva a my 48 hodin stáli v poli. Obklopili nás Rumuni a neustále žebrali a když jsme jim nic nedali, tak nám házeli do oken hlínu, kameny a nebo se dokonce i na vlak vychcali (z vyvýšeného plynového potrubí). Takže umím si představit vlak na Ukrajinu a tento příběh neberu jako fikci, ale realitu. Co se týče filmu, tak řezání parádní :-) Odebírám jednu hvězdičku za šerednou hlavní hrdinku. Pokud by tam byla dlouhovlasá blondýnka s pevným poprsím, dal bych 5* :-) Ale to už by byla fikce. ...........................Ségra mne přinutila dát filmu 5* :-) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

V původním znění se film jmenuje Train ( Vlak ). Česká distribuce měla prostě nějakou nutnost přidat do názvu dovětek - Do Pekel. Jinak něco pro masochisty. Vyndávání lidských orgánů, řezání těla ale i několik směšných lekaček potěší nejednoho filmového fanouška. Pět mladých sportovců ( namyšlených američanů ) při cestě vlakem, který údajně jede do Oděsy, je cestou pomalu a brutálně likvidováno posádkou vlaku. Je to blbost, ale některé kamerové záběry Martiny Radwanové jsou docela povedené a kupodivu jsem tento snímek dokoukal. CITÁT : Bolest je zábava. Za dvě hvězdy, ať přežiju. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Poměrně bezzubý 'trainsploitation' horor, nejblíže má skutečně asi k HOSTELu - který je ovšem mnohem zábavnější. Část týmu amerických zápasníků a zápasnic se zdrží a nastoupí až do vlaku, ze kterého je úniku leda tak po částech... Po cestě do Oděsy bude spousta času poznat spolucestující zlořády - doktorku, průvodčího, řezníka a dva vidláky. Je to velký průměr bez nějakého většího spádu. Jelikož mám podobných filmů nakoukaných řadu (ale snad i kdybych neměl), vůbec ničím mě to nezaujalo. Hlavní hrdinka byla zajímavá na pohled a řezník měl taky charisma, ale to je tak asi vše. Hrůza to není, prostě jen polozáživná naředěná 'drsňárna' - (ne)berte. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • V USA byl film nejdříve označen ratingem NC-17. Později film převzala společnost Lionsgate a vystříhala některé krvavé scény, díky čemuž byl film nově ohodnocen ratingem R. (Terva)
  • Snímek měl premiéru na filmovém festivalu Screamfest Horror 16. října 2008. (Terva)
  • Příběh měl být původně remakem filmu Terror Train (1980), nakonec však dostal svůj vlastní koncept. (Terva)

Reklama

Reklama