Reklama

Reklama

Epizody(2)

Obsahy(1)

Uprostřed nelítostných bitev se jako zázrakem podařilo horkokrevnému Sóčirovi zůstat na živu, ale turnaj se kvapem blíží. Jak jen porazit nelítostného a nezničitelného Micuomiho? Sóčiro začal s přípravami na jeho porážku – pokouší se naučit ovládat svou vnitřní sílu, sílu draka. Ale podaří se mu to? (Zíza)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trénování Nagiho... No, nic neříkající dva díly, které jen navnadí, a vy stejně nic nedostanete. Navíc Aju moc nemusim, mám raději její sestru, takže další mínus... Řekla bych, že vzkaz od tvůrců zní: "Kupte si mangu, holata!" X-D ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkom slušné dva diely, ktoré prinesú nejaké novinky čo sme v anime Tenjou Tenge Fight nevideli. Bohužiaľ ide len o tréning Souichira, ktorý ukáže v tréningu svoj potenciál. Viac priestoru dostane aj Aya. Sľubovaný turnaj tu však nie je. Kvalita dielov atď je porovnateľná s anime, ale kedže sú to samostatné dva diely, ktoré by mali priniesť niečo viac tak moje hodnotenie tomu zodpovedá. V každom prípade tieto dva diely vôbec nie sú hlúpe a nemajú malý prínos pre tých čo videli anime. (Hodnotenie 3,5) ()

D.Snake 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste čekali nějaké to rozřešení děje nebo obrovský turnaj, který tak nahypovali v seriálu, budete stejně zklamaní jako já. Dostanete totiž jen dvě nicneříkající epizody. I tak to je ale pořád stejně zábavné. Nezbývá nic jiného, než si přečíst mangu... 6/10 ()

Reklama

Reklama