Reklama

Reklama

Alien Blood

Velká Británie, 1999, 80 min

Režie:

Jon Sorensen

Hrají:

Stuart Conran

Obsahy(1)

Těhotná Helene (Francesca Manning) a její dcera Monique (Rebecca Stirling) cestují anglickým venkovem. Jsou sledovány ostrostřelcem Jouvetem (Glyn Whiteside) a jeho bandou bílých maskovaných zabijáků. Zoufalé Helene a Monique vniknou do domu upíra Randyho, ale Jouvet se blíží a je jen otázkou času, kdy Helene bude nucena zabíjet znovu a znovu, aby ubránila své dítě. (Mythago)

(více)

Recenze (4)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kus se Tromě vůbec nepovedl... Příběh o vesmírném děcku, které se jeho matka snaží dovést k pravému domovu, plný nezvládnutých bojových scén a nesympatických herců, je pojat extrémně vážně a to ho zcela sráží na kolena... Žádná krev, žádná pořádná erotika, žádně nechutnosti, žádný sliz, prostě nic, co dělá Tromu Tromou... Jon Sorensen je neuvěřitelný břídil a vůbec se nedivím, že je to jeho jediný film... ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Bohužel i já to musím přiznat. Troma mě hodně zklamala a neví jestli to bylo produkcí,scénářem nebo režií nebo prostě vším nebo to měl nějakej pokus o něco a vzešlo z toho tohle. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Troma má s tímhle filmem společného jenom to že to koupila. Ale je to slabota, poslední dobou koukám snad naschvál jen na slabé filmy, tohle je o nějakým dítěti z vesmíru který se potuluje s matkou a jdou po něm nějací agenti. Takhle to zní jako odlehčená zábava ale nenechte se zmást, ten film je amatérskej což by nevadilo, ale on si bohužel hraje na hodně vážnej film, což Vás ale při scéně kde sotva 10 letej kluk zmlátí bandu drsnejch vojáků lehce rozesměje. Pak se děj přesouvá a tak to je celý film. Je to slabota hodně velká, ani ty efekty který vypadaly hůř než z 80 let mě nepotěšily. ()

Kolssteyn odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná dobrodružství nepochopitelného transvestity, kde ve světě plném ufounů, upírů, jablkožroutů, erotiky a akčních scén neuvěříte ani okamžik stopáže. Jak je to blbé od začátku, tak vězte, že to do konce už lepší nebude. Nelze ani odhadnout pohnutky těch, co to dokoukali do konce... ()

Reklama

Reklama