Reklama

Reklama

Curse of the Cannibal Confederates

  • USA The Curse of the Screaming Dead
Trailer

Obsahy(1)

Skupina jižanských lovců jelenů se zastaví na hřbitově v lese. Jejich činnost vzbudí mrtvoly již dávno mrtvých konfederačních vojáků, kteří na ně zaútočí. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašná sračka. Sem tam ale zábavná na úkor režiséra. Co musím nejdříve zkritizovat jsou herci. To je něco šíleného přijdou na plac odříkají text, který je mimochodem stupidní a herci ho odříkaj bez emocí, jako kdyby jim bylo jedno že jsou žráni zaživa. Dalším negativem jsou masky, je to zombie film tak na zombáky hoděj jenom mouku, protože zombie jsou jen a jen bílí. Na druhou stranu nemůžu zase tak moc vytknout je to téměř amatérské a zapomenuté. Takže co čekat? ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch C hororů,které v americe promítali pár tejdnů v zapadlých kinech o půlnoci. Masky zombí jsou slabé,herci špatní,nějaká krev tu je. Herci otřesní stojíc před špatnou kamerou. Na Tromu slabota,asi jim dali peníze jen na pevní natáčecí den. ()

Reklama

iolaos 

všechny recenze uživatele

...znamejsi pod nazvem: "Curse of Cannibal Confederates"............. slaba TROMA, ale veme-li v potaz, ze Romero nezvladl ani prvni level makeupu svych zombies (ze 78) a nescetne krat divaka behem sledovani napadalo ze se nediva na horror ale na nechtenou parodii, tak tento amatersky projekt jeste vychazi na horsi 2*.... for troma fans only ! ()

Reklama

Reklama