Reklama

Reklama

Hlavně neztratit hlavu

  • USA Decampitated

Obsahy(1)

Zase to kempování. Jako by americká mládež nevěděla, v kolika hororech už se na podobných místech zabíjelo. Jenže to je jak mluvit do dubu. A proto skupinka sedmi přátel nedbá žádných varování a už pěchuje auto vybavením potřebným k prázdninovému výletu do divočiny. A to navzdory faktu, že jsou to všechno městské pecky, které o životě v přírodě nevědí víc, než co stihly nakoukat v televizi. Prostě si chtějí odžít své, což jim areál De Camp, známý z mnoha hrůzostrašných historek, s radostí nabídne. Však také už po cestě kolabuje vůz, a dobrodruzi z leknutí se tak musí uchýlit do lesů. Jenže tím překvapení teprve začínají. Právě se totiž v okolí potuluje psychopatický vrah, a co náhoda nechce, ke svému řádění si vybral zrovna vyděšenou skupinku trampů amatérů. A masakr může začít. Jelikož ho ale v roce 1998 debutující režisér Matt Cunningham natočil pod záštitou produkční společnosti Troma, specializující se na nízkorozpočtové drsné hororové komedie, je jasné, že se toto vraždění neodehraje zrovna ve vážném stylu. Což však neznamená, že by u něj neprotekla spousta krve. V Tromě si totiž na nechutnosti vždycky potrpěli. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Klasická Tromácká práce s téměř všemi charakteristickými rysy této undergroundové společnosti.Dementní herci,parádní gore...akorát mi tu teda chyběli klasické tromácké nahotinky,což byla dost škoda.Humor občas až moc trapný,občas cekem vyvedený.Průměr ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kousek jsem sháněl strašně dlouho a nakonec se ke mě po strastiplné cestě dostal. Za což patří velké dík zvrator(ovi). Teď už k filmu. Na Tromu je to podle mě hodně umírněný. Vlna hektolitrů krve a zával nechutností všeho druhu se tady prostě nekoná. K tomu naprostá absence nahoty. I přesto jde o vydařenou Tromáckou oddechovku s parádně ujetýma postavičkama a dobře odsejpajícím hudebním doprovodem. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama