Reklama

Reklama

Nebezpečné lži

(TV film)
  • Kanada 'Til Lies Do Us Part (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Žena sa dozvie oveľa viac, ako vôbec chce, ak si najme súkromného detektíva, aby sliedil na jej manžela, ktorého podozrieva z nevery. Vyjde najavo, že detektív je charakter, ktorý robí veci s totálnym oduševnením. Len ako keby mimochodom, zabije suseda a spôsobí neuveriteľnú spúšť. Po čase, keď sa jej manžel dozvie, že si najala detektíva, myslí si, že s ním mala románik. Náš detektív naozaj využije všetky dostupne moderné technológie, aby dvojicu špehoval. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

John80 

všechny recenze uživatele

Slušný Thriller o žene ktorá podozrieva svojho manžela s nevery, nájme si falošného agenta a nakoniec vyjde najavo aká je v skutočnosti pravda a kto bol najatý agent 3* ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky dávám bez ohledu na to, že schéma je tak jasné, ale film má napětí, které je silnější, než to co člověku nessedí (spravedlivá žena...milující muž, který nadevše miluje svou ženu a dítě....větřelec, původně detektiv). Ale to dávkované napětí...To mě drží, a dokud si film nezafixuji, tak bude držet. A už je to dávno, co jsem si myslel, že mě film už nemá moc co říct. A hnedle mám důvod přemýšlet, čím to je, že mě to uvede do stavu - mrazení, které mám rád, ale málokdy už u filmů zažíván. http://www.youtube.com/watch?v=vI-HlQ9TGos&feature=related ()

Tipko 

všechny recenze uživatele

Túto drámu odporúčam pozrieť najmä mladým manželom, je o upevňovaní vzájomného, verného vzťahu medzi nimi. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama