Reklama

Reklama

Americký ninja 4

  • USA American Ninja 4: The Annihilation (více)
Trailer

Obsahy(1)

Elitní americká jednotka Delta Force se pokusí v nejmenované zemi proniknout do pevnosti arabského emíra, který tu ukrývá přenosnou jadernou bombu a financuje výcvik bojovníků ninja pro smrtonosný teroristický útok na New York. Jednotka je však odhalena a zdecimována. Přeživší vojáci jsou zajati a na jejich záchranu jsou vysláni Sean Davidson a Carl Brackston, dva speciální agenti ostří jako břitva. Seskočí padákem, uniknou psychotickému šéfovi bezpečnosti emírovy pevnosti a bývalému britskému vojákovi Mulgrewovi, ani jim se však nepodaří misi dokončit a jsou zajati. Odpovědná místa se obrátí na mistra bojových umění Joea Armstronga, který pracuje pro mírové sbory. Ten přijme jejich žádost s ohledem na svého zajatého přítele a vydá se do akce. Vyhledá vůdce místních rebelů a přesvědčí ho k předstíranému útoku na emírovu pevnost. Ten odpoutá pozornost bezpečnostních sil a Armstrong pronikne do pevnosti. Rozpoutá se rozhodující bitva, z níž může vzejít pouze jediný vítěz. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Humans 

všechny recenze uživatele

nesmyslné dialogy, nesmyslný děj vycucaný z paty, trapné zápletky a každopádně tam nesmí chybět nějaká vnadná žena ve vedlejší roli, do které se zamiluje jeden z hlavních hrdinů a pak ji tahá bezdůvodně s sebou. Trapná americká oddanost že musí odejít ze svatby, ještě tam chyběla vlajka a hymna. Slátanina, nerad dávám "odpad!" tak aspon * z lítosti a za, no snahu? ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu filmu měl Americký ninja 4 menší tempo a menší spád. Velkou chybou to ale nebylo. Hudba příjemná. Příběh lehce zájímavý, ale jednoduchý. Líbílo se mi, že první půlku slabou zde hrál David Bradley, kterého pak zajali. Na scéně se objevil Dudikoff, který Bradleyho ihned osvobozoval. Akce je tu dost, ale je rozmanitá, ničím není zvláštní. Záporáci o stupínek lepší než v předchozím dílu. Ninjů je tu dost. Film mi přijde ze všech dílů nejdrsnější a proto se mi celkem líbí, že je ze všech nejreálnější. Hodnotím na 65% = *** ()

Reklama

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Všem dvanáctiletým klukům, kterým se Ninja 3 (první s Davidem Bradleym) nelíbil tak jako první dva "špičkové kusy", se producenti pokusili zvednout náladu opětovnou účastí Michaela Dudikoffa. Ale nějak to nevyšlo...a objektivně vzato, není se co divit...efektní závěrečné souboje z Ninji 1 a 2 jsou definitivně zapomenuty.... ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Asi dvakrát lepší než předchozí zásek Amerického ninji. Cannon napravoval vše co mohl, aby sérii zachránil: je tu lepší výprava, mnohem lepší, sadistický, záporák, hodně soubojů s ninji a nakonec, asi v půli filmu, návrat Joe Armstronga (Dudikoff), možná nejlepšího filmového ninji filmové historie. "Hloupé" je to pořád, ale to je prostě součást kouzla téhle série, která existuje jen proto, aby se člověk mohl podívat na opravdu zábavný akčňák s hromadou ninjů a mohl při tom vypnout mozek. Čtvrtý díl rozhodně špatný není. Pokud vás tedy zhrozilo místní hodnocení, a přemýšlíte, zda jít do takhle špatně hodnoceného filmu, na vašem místě bych mu šanci dal. Akce je víceméně slušná - s nástupem Dudikoffa více než to -, odehrává se to v zajímavém prostředí a hrdinové mají pořádnou motivaci k poslání co nejvíce ninjů zpátky do Japonska: hrozí popravení amerického komanda. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Už bych měl tu šestihlavou saň zvanou video vyčistit. Vždyť už sjíždím bez přestávky jednu vhs kazetu za druhou. Zvláště jsem unesený ze čtvrtého dílu American Ninja. Ksichty skoro nerozeznám, jak jsou rozmazané vlivem páté kopie, ale některé pasáže si pouštím zpomaleně a stále dokola. Odpoledne má ještě přijít příbuzenstvo, které se ještě k videu nedokopalo, soused na mě hartusí, abych už mu vrátil tu novinku Terminátor 2, trvám na tom, že Highlander s Rambem 3 mají lepší zvukovou kvalitu. Kvalitně šumící simultánní překlad je slyšet u každé třetí věty, barvy jsou přirozené, až na ty zelené obličeje a modrou trávu. Čtvrtý díl naivní sračky ze série o Ninjech byl ve své době vyhledávanou peckou, nad čímž se dá jenom zpětně žasnout. Akce požehnaně, naivního herectví veličin Michael Dudikoff & David Bradley vrchovatě, příšerná režie se statusem nejhorší režie akčního filmu všech dob exceluje. Tohle zřejmě nesnese srovnání s ničím. Zrychlené pohyby herců, kteří na to fyzicky neměli, jsou dnes jediným pozitivem. Proč na to vlastně na to všichni svorně čuměli, když se na to dnes nedá dívat. Prima Cool film zařadila do své nabídky v rámci kultovních movies. Jestli je tahle trapárna dle nějakého tv programového pracovníka "kultovní", tak já se kulantně vysměji kul(t)ovním smíchem. Ano, konstatování, že blbost tohoto filmu je přenosná, je na místě. Na Prima Cool řádí prima ninja virus. Film je samozřejmě otřesný ve všech ohledech i sveřepých rádoby sexy pohledech dvou hrdinů v hlavních rolích. 0% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Posledný film, v ktorom si zahrala Robin Stille. (m.a.t.o.)
  • Jediný film, v ktorom sa stretnú obaja predstavitelia hlavných úloh z minulých častí, Michael Dudikoff a David Bradley. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama