Reklama

Reklama

Síla pomsty

  • Česko Pomsta (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalého agenta vojenskej rozviedky povolajú do služby, keď jeho najlepšieho priateľa, politika Larryho Richarda, prepadla a takmer zabila skupina militantných rasistov The Pentagle. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Skvělej atmosferickej začátek. A celkově vlastně i závěrečný hon v močálech. Tady se Firstenbergovi hodně zadařilo stejně jako Dudimu. I po letech se jedná o hodně koukatelné béčko, které je mnohem lepší než Ninja série, kde protivníci sami lozí pod katanu. Tohle by si klidně zasloužilo remake, ve kterém bych si přál vidět Toma Hardyho. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Při sledování Avenging Force jsem měl dojem, že inspiroval nejednu videohru. Přestřelky na střechách v přístavišti mi silně připomínaly Uncharted, závěrečné souboje s bossy pak Metal Gear Solid 3. Řemeslně velmi dobře zvládnuté béčko s pořádně drsnými záporáky, které může na světě přemoci pouze Dudikoffův Matt Hunter. Je škoda, že nikdy nevzniklo pokračování. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Strašně závidím svým oblíbeným uživatelům jejich čtyřhvězdy. Já se přiznám, že mě na tom filmu nebavilo téměř nic. Teda cca do prostředka tak nějak ještě ano. Po masakru na ranči, kdy mělo přijít vyvrcholení v podobě honu už jsem jen sledoval šablonu: Dudikoff se pere, Dudikoff prohrává, Dodikoff je skoro mrtvý, Dudikoff vyhrál. A tohle hmed 4x v 15 ti minutách. Já tyhle braky mám rád a film mě překvapil svou až krutostí k postavám. Ale nudné finále u mě zabilo šanci na slušné hodnocení. 50 procent. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Další béčkový počin Sama Firstenberga sází opět pouze na bojová umění Michaela Dudikoffa, protože o jeho herectví nemůže být ani řeč(i když z posledního dialogu je lehce patrná výhružka, jinak jsou jeho schopnosti herce nepřesvědčivé)...Dudikoffovi sekunduje stejně jako v Americkém ninjovi Steve James, takže je o "zábavu" postaráno...nicméně mě zaujal hlavní záporák filmu a tím je lovecká organizace Pentagram pořádající hon na lidi v těžce schůdném terénu(lesy, bažiny, močály) a tak je téměř od úvodních titulků jasné, kdo s pěti(čtyřmi?) členy vnitřní svatyně spolku svede závěrečný souboj...docela by mě zajímalo, kolik Dudikoff dostal za to, že se půl filmu trmácel po kolena ve vodě, v bahně, od prvního nagelovaného vlasu až po nejdelší nehet na noze promočený od deště a ještě se k tomu nechal mlátit...tahle část filmu(Dudikoff vs Pentagram) je docela pěkně natočená, syrová, drsná, žádná uhlazená choreografie bojů, skoro by se dalo říct autentická...dle mého názoru nejlepší film s Dudikoffem... ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Pro mě velice nostalgická záležitost, kterou si pamatuji ještě z VHSek dabovanou jedním hlasem takového divného pána... Tehdy, bylo mi snad sedm osm, jsem se těch gentlemanů v maskách nahánějících v bažině své kořisti, docela bál. Teď po letech: příběhově i akcí velice solidní béčko a Dudikoff je prostě sympaťák. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Počas útoku na sprievod bojuje Larry (Steve James) s útočníkom, ktorému v prestrihoch mizne a znovu sa objavuje fialová polokošeľa. (johnsnow)
  • Chuck Norris se původně měl vrátit opět k hlavní roli Matta Huntera, ale bohužel už předem podepsal smlouvu k jinému filmu Delta Force, také od společnosti Cannon. Izraelští producenti se tedy rozhodli obsadit do hlavní role Michaela Dudikoffa a to na základě úspěchu filmu Americký ninja, který ho proslavil. (tequilla)

Reklama

Reklama