Reklama

Reklama

Bylo, nebylo, ale klidně mohlo být... Proč se pořád držet knížek? Karcoolka je dnes slušná puberťačka, není to žádná slečinka, vždyť právě dokončila svůj bojový výcvik. Babička už dávno nesedí doma a neplete čepice – v zimě brázdí sjezdovky, v létě nějaký ten seskokový adrenalin. Jen si občas ujede na pořádném pečení. No a vlk? Žijeme přeci v civilizované době. Investigativní reportér s všeobecným rozhledem. Tato elitní zásahová jednotka se vydává na nebezpečnou misi. Záchrana Jeníčka a Mařenky, kteří byli uneseni za záhadných okolností, nebude snadná. Karcoolka a její tým musí nasadit všechny své trumfy, aby uspěli. Cool mise začíná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (70)

Zodd 

všechny recenze uživatele

Nesourodý děj a parodie/hlášky (3 malá prasátka btw, 2 z nich dabována Cheechem a Chongem, beroucí si do tlamy kultovní hlášku Arnieho Té-osmistovky a Alového Tonyho Montany; dále scéna s hlavním antagonistou jedničky ve stylu Mlčení jehňátek), camea postav z prvního dílu, Jeníček a Mařenka na zabití, ale vzhledem k tomu, jak obrovský to byl propadák a bylo to totálně vaporizováno z českých kin, jsem čekal mnohem horší výsledek. Pokud jste si oblíbili postavy z prvního dílu, není takový problém. Čistý průměr, který zaokrouhluji nahoru, jelikož jsem se párkrát zasmál nahlas. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nedám odpad, protože pořád slušná animace, jednou jsem se zasmál a mělo to jeden překvapivý twist v půlce. Jinak nuda, která si hraje na popkulturní odkazy (Psycho, Krotitelé duchů aj.) a na nahláškovaný buddy film, ale selhává ve všem, co dělá dobré buddy filmy dobrými, a ani toho kung fu tady zas moc není. Chápu, jaké hlášky autoři mysleli, jak moc chtěli, aby byly vtipné, ale prostě tlačí nezkušeně na pilu, přehánějí nebo nedotahují, a vtipné to skutečně není, spíše jen stále víc trapné. Plus spousta zbytečných klišé. I ten přeceňující se vlk je nedotažený. Příběh jinak moc na dlouho nevystačí, a tak zhruba po padesáti minutách už se to lepí, jak se dá. ()

Reklama

Herráček 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce ubohost, protože už to nemá čím překvapit... Vlk snad zamilovaný do Karkulky? What the fuck?! Babička jako neschopná, ale moudrá vysloužilá agentka, Karkulka jako superschopná a blbá?! Zpívající kozel a kofeinová veverka over the top?! Tohle už není vtipný, to už je trapný... Jediní pořádní jsou tady záporáci... Čarodějka a Hansel and Gretel.... A to ještě taky dost zoufalí... Ach jo... ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Přestože u prvního dílu téhle bláznivé pohádky jsem s nízkým hodnocením většiny uživatelů nesouhlasila, s hodnocením tohoto nezdařilého pokračování už souhlasím stoprocentně. Tolik jsem se těšila, že se znovu zasměju a že mě to bude bavit stejně jako předchozí díl, ale bylo to až moc nudné na to, abych se na to (oproti jedničce) chtěla ještě někdy podívat. Tohle je důkaz, že nějaké filmy by prostě pokračování mít neměly.. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Možno menej kreatívne a animačne rovnako jednoduché ako jednotka, ale opäť hral prím humor, čo pri týchto 3D animákoch oceňujem najviac. A to humor od viacerých postáva, nielen od jedenj, ako to poznáme u iných projektoch. Numero uno bola zase nadupaná rýchlo-veverička, naopak, najhoršia opäť hl. postava. Hodnotenie: 60% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ačkoliv byl film nadabován v roce 2011 společností Film Europe, která měla zakoupena práva, dosud (2019) nevyšel na žádném nosiči ani nebyl vysílán v TV. Společnost Film Europe totiž od distribuce snímku odstoupila. (Joe16210)
  • Big City se skládá z částí New Yorku, Las Vegas a San Francisca. (kellne)

Reklama

Reklama