Reklama

Reklama

Americké vojenské letectvo testuje prototyp nové stíhačky, která je neviditelná nejen pro radary, ale i pro lidské oko a satelity. Jenže letoun ukradne ziskuchtivý odpadlík a dodá ho libyjské vojenské teroristické organizaci. Americké letectvo do akce povolává svého nejlepšího pilota. Hrdina s americkou vlajkou na srdci musí navzdory zástupům nepřátel zachránit svého uvězněného parťáka, navrátit ukradenou stíhačku do správných rukou a během toho mimochodem zachránit Evropu od hrozivého teroristického útoku, vlastnoručně zlikvidovat teroristickou organizaci, pomoci libyjskému hnutí odporu a získat si srdce tamní pohledné disidentky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý film s Michaelem Dudikoffem, kde tu máme dobrý příběh, který ale není moc dobře zpracován, ale nevadí. Podobný film - remake Létající zabiják je se Seagalem (ten je o dost lepší). Akčních scén je tu dost, jsou celkem dobré, souboje se zde také najdou, ale ve filmu není nějak cítit napětí a vše je docela předvídatelné, což ale není velkou chybou. Hudba celkem slušná. Na jedno shlédnutí je to dobrá zábava. Hodnotím na 54% = *** ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Tento snímek celkem jde.Akce i napětí jsou zde vcelku dobré.Dudikoff měl už lepší akční filmy,ale tento celkem jde  a 2 hvězdy si jistě zaslouží.Michael Dudikoff v roli pilota je docela dobrý a zaučuje zde také budoucího pilota a tento snímek má dobrý nápad a je docela originální a tento film vcelku jde.Scénář je trochu slabší a Dudikoff byl lepší v roli Amerického ninji,který je vlastně jeho snad nejznámějším filmem.Tento snímek má tedy spoustu akce a taky zde nechybí trocha romantiky a piloti jsou zde dobří a sekundující herci Dudikoffovi dobře nahrávájí.Tento snímek však trochu kazí slabší scénář a taky děj tohoto filmu by mohl být trochu lepší...Dávám tedy 2hvězdy a celkem 40 procent. ()

Reklama

5150 

všechny recenze uživatele

Na vzniku tohoto akčního béčka se podílel prakticky stejný tým okolo Ricka Jacobsona, který rok předtím natočil AKČNÍ KOMANDO a výsledek je navlas stejný. Znovu se jedná o únos letadla, teroristy, hrozbu v podobě smrti spousty lidí a znovu je tu Michael Dudikoff v roli zachránce a Richard Norton v roli záporáka. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Michael Dudikoff /American Ninja/ uz mal po kariere v polke 90. rokov, a tuna sa nadherne predviedla lesk a bieda jeho kariery. Pribeh je umelina az strach, herecke vykony ziadne a a akcne sceny doslova az samoucelne. niet divu, ze Dudikoff je dnes /rok 2015/ tam, kde je. Nezachranila to ani ucast Richarda Nortona, ktory bol legendou kataristickych filmov a ani Catherine Bell /Walker, texas Ranger s Cakom Norrisom/. 10 % ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dudikoff a akčňák jak od Tony Scotta. K zamyšlení, plný napětí a parádních akčních scén, slušných hereckých výkonů, luxusní hudební vsuvky a v neposlední řadě nápaditého příběhu. To všecko v tomto filmu a v každém jiném, kde se Dudikoff objeví chybí. Přestože nemám rád ani Scotta ani Dudikoffova podíval jsem se na tuhle zhovadilost a už teď vím, že příště to v žádném případě neudělám. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Neviditelný letoun si zahrála stíhačka IAI Kfir (v Americe označená jako F-21 Lion). Stejný letoun si zahrál i ve filmu Železný orel (1986), odkud byly rovněž převzaty některé letové záběry. (Foxhound#1)

Reklama

Reklama