Reklama

Reklama

Snímek vypráví fiktivní příběh fotografa Marcina, který se musí nastěhovat do nechvalně proslulé varšavské čtvrti Praga. Jednou větou bychom tuto část města popsali tak, že pražský Žižkov je její velmi lehkou verzí, v dobrém i ve zlém. Marcin proniká do sousedských vztahů, hádek, světa místních opilců i neobvyklého osudu postaršího místního fotografa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

GreenQueen 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný film s postavami všeho druhu, umocnený o atmosféru Pragi - starej štvrte s údajne hodnotnými budovami, ktoré sa pôvodne mali búrať, proti čomu sa postavili hlavne umelci a práve tí dnes v Prage pobývajú - asi ako hlavný hrdina tohto snímku. ()

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Trochu mi vadilo když klučina držel foťák jako horkej brambor, škubal s nim ze strany na stranu a nafotil tak krásné momentky. Jinak vcelku zábavný snímek s prostředí rozpadající se čtvrti ve Varšavě. Se spoustou osobitých figurek v okolí. A zvláštním dialektem. Musel jsem si najít anglické titulky :)) ()

Reklama

JoannaB 

všechny recenze uživatele

Film vypráví o části Varšavy – Praga. Domy jsou tu zanedbané, neudržované, bydlí zde pijáčci a vůbec dost divné existence. První, co mne napadlo, jak se tam může někdo dobrovolně nastěhovat. Ale to místo má své kouzlo a i místní obyvatelé nejsou takoví, jak se zdálo na první pohled. Film vás vtáhne a už nepustí, a vy koukáte a přemýšlíte, jak to vlastně celé dopadne. No prostě pět hvězdiček, ale já mám slabost pro polské filmy. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama