Reklama

Reklama

Cílem teroristického lídra je získat počítačový vir, který mu přinese vládu nad světem. Začátek 21. století, čas kdy počítače vnikly do všech aspektů lidské existence. Nick James, bývalý policajt a alkoholik, pracuje v laboratořích Quantum Research, kde je vynalezen unikátní „bezpečný“ počítačový virus, jež by měl chránit všechny počítačové systémy proti současným virům. Výzkumný ústav však napadne skupina „Cyberjacků“, kteří chtějí získat vir. Pokud se jim to podaří, budou mít celý svět v hrsti… (HBO Europe)

(více)

Recenze (14)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dudikoff uz rozhodne natocil vetsi sracky nez je tahle i na jmeno rezisera to jeste neni az takova hruza ale na rovinu drzi to hlavne Brion James a semtam nejaka ta hlaska nebo povedenejsi akce jinak je to film vykradajici tri jiny kousky prepadeni mrakodrapu je samozrejmne Smrtonosna past ten vir zase odkazuje na Terminatora a Dudikoff coby ozralej udrzbar to mi zase pripomina Lovce stinu 2 nejvtipnejsi je asi scena kdy po Dudikoffovi jde policejni robot kterej ho chce sejmout v domneni ze je to terorista jak to vypada i stroj pozna co je skodlivy a je treba to zlikvidovat takze je to dementarna ale narozdil od nekterych jinych pozdejsich filmu velkeho Michaela sem to jeste nemel problem dokoukat ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Na snímek ze šuplíku Dudikoffa to nebylo vůbec marné. Děj sám o sobě skutečně lehce připomene Smrtonosnou past, ovšem pouze tím, že policista a nyní údržbář Jack čelí teroristům v mrakodrapu, postupně je přivádí k šílenství a pokouší se hláškovat v duchu McClanea. Domnívám se, že pochválit je nutné Briona Jamese, jenž psychopatickou roli zahrál bravurně, ale také Dudikoffa, který tu podle mého názoru předvedl obstojný výkon. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Die hard (nebo spíš Die easy) s Michaelem Duddikoffem mě celkem bavilo. Zajímavý záporáci, pár hlášek ,,domovník tu byl, cítím leštenku", pár vtipných okamžiku třeba když poslouchal ten fotball v radiu. Toto mě bavilo. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednu hviezdicku davam za roztomile triky a druhu za psychopatickeho Briona Jamesa. Ale inak to bola celkom nuda. Dudikoff ma nikdy nebavil. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně jeden z nejlepších filmů s Michaelem. Je to nasáklé béčkovitostí od hlavy až k patě. Má to nadhled, hodně akce a někdy naprosto geniální hlášky od Briona Jamese (Hledáme nákýho Nicka. Nick, Nick...... ve vězení sem šoustal... ale to je blbost to byl Nicol......) ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Dudikoffova Smrtonosná Past. Alespoň se tak snaží film tvářit. Především hlavní hrdina má být taktéž zranitelný jako starej, dobrej John McClane. Takže občas krvácí z nohy, občas z ruky, ale je to v pohodě. O 2-3 scény dál už ho nic nebolí. Snaha o McClanovo hláškování se občas (jednou z deseti) povede, ale většinou působí vyumělkovaně a lacině. Stejně jako celý film, který na rok vzniku vypadá tragicky. Ono na rovinu. Taková jaká je propast mezi Dudikoffem a Willisem, tak stejně taková je i mezi oběma porovnávanými filmy. 36 procent. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, Dudikoff uz roku 1995 komplet zhasol a tento film je toho dalsim dokazom. Hrat nevedel nikdy, a hoci ma dobre srdce, ide o priserneho herca. 40 % ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Dudikoff v roli domovníka, ako blbo nazvali dabingové odborníci údržbára, ktorý sa akosi kostrbato mstí za zavraždeného partnera a zároveň zachraňuje životy ostatných. A z prvu sa do toho veľmi nemá (žeby kvôli pár promile v krvi?). Zaujímavé, ako si autori predstavujú budúcnosť, hoc blízku: Všade svetelné bannery a reklamy naprieč vzduchom, neodmyslitelné videotelefóny a hologramy. Na druhej strane ich ale netrápi klasické staré rádio, ktorým sa hrdina snaží počúvať svoj obľúbený zápas, staré autá (na zápchy zabudnite) a podobne staré nástroje. Pritom môžeme v dialógoch počuť, že internet už funguje na plné obrátky. Pobavil aspoň Brion James v klasicky zápornej a vyšinutej roli. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Tohle se dá dokoukat snad jen jako kulisa k např. věšení prádla, ... - Tady někdo okopíroval scénář ke Smrtonosné pasti, ale nemohli obsadit Bruce Willise, protože ten zrovna natáčel její originální pokračování - (Smrtonosná past 8) s podnázvem - "Die Hard and Stay Dead Until I Kill You Again" ()

johnsnow odpad!

všechny recenze uživatele

Scéna kde ostane uväznení vo výťahu a miesto snahy o záchranu začne cez tranďák počúvať futbalový zápas bola vrchol pičnosti tohto filmu. radšej  niečo od pištu. ()

nanamarak1 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní záležitost. Dudikoff je OK, ale nejlepší je neuvěřitelný Brion James (v CZ znění vyšperkovaný úchylným hlasem Miroslava Saice). Co tenhle předčasně zemřelý béčkový veterán předváděl, to člověk nechápe. Škoda, že už zemřel. 55% ()

Job29 

všechny recenze uživatele

Smrtonosná past v horším podání, s kapkou cyber ptákovin. Ale koukat se na to dalo. Na konci jsem ale trpěl, abych to dokoukal celé :D ()

Reklama

Reklama