Reklama

Reklama

V Las Vegas se právě koná setkání ufologů, na které zamířily tisíce nadšenců z celé země. Na shromáždění přijíždí i doktorka Alex Friedmanová, která je odbornicí na odhalování astrofyzikálních anomálií. Zatímco Alex v mimozemšťany věří, taxikář Jack se k této otázce staví skepticky a lidi v mimozemských převlecích považuje za cvoky. Krátce poté se v Jackově taxíku objeví dvě podivné děti, Sara a Seth, kteří si přejí odvézt na Horu čarodějnic do nevadské pouště. Jack netuší, že obě děti mají tak trochu nadpřirozené schopnosti, ani to, že se za chvíli ocitne v samém epicentru divokého dobrodružství. Musí ochránit své pasažéry před všehoschopnými zabijáky a na místo dojet první. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (317)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Přesně tak přiblblé a naivní, jak by se po přečtení synopse a shlédnutí traileru zdá. Naštěstí to má fakt slušné tempo. Takže se člověk nenudí, protože se pořád něco děje. A hlavně to má sympatické herce v čele s Rockem, který má docela slušný hlášky (ale už by nemusel hrát v podobných filmech) a velice příjemnou AnnouSophii Robb, která po Therabithii opět dokazuje svůj talent. Celkově je to tedy nijak neurážející dětská sci-fi jednohubka. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Po dlhšom zvážení som sa priklonil k nižšiemu hodnoteniu. Už ma štve, že The Rock mrhá svojimi najlepšími rokmi života hraním v takýchto detských sračkách. Radšej by som ho videl aj v pokračovaniach Andrzejového Doomu, hlavne nech má v ruke riadny kvér a ničí nepriateľov. Hora čarodejníc je síce detský film, plný trápnych scén a trápneho vtipu dospelým divákom dosť nestráviteľného. Pre decká okolo 10 rokov to musí byť za 5*, to je jasné. Je to dobrodružné aj dosť akčné. Dej je samozrejme slabý a nerozvinutý. Príbeh pripečený a moc naivný. Do polovice filmu to ešte šlo, no čím ďalej, tým to bolo horšie a horšie. Takže ja si film už zrejme vážne nepozriem a doma mi zapadne prachom. 45% ()

Reklama

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

WARNING: v následujícím komentáři jsou použity nespisovné výrazy pro zdůraznění pocitu z filmu. Platí zde stejná věc, kterou jsem psal v komentáři u filmu Inkoustové srdce, ale s tím, že tohle je mnohem horší. Tohle je jenom další tupá dětská vomrdávka, která je tak neuvěřitelně voddělaná hudbou, že debilitu scénáře a děje samotnýho nemusim vůbec zdůrazňovat. Nejhorší na tom je ten strašně rádoby akční drajv, kterej vás má donutit si myslet, že koukáte na film Michaela Baye, ale přitom se pořád jedná o strašně natočenou pohádku nějakýho Andy Fickmana, kterej o filmovym řemeslu nemá evidentně ani páru. Docela lituju toho, že sem filmu Inkoustové srdce dal dvě hvězdy, protože o proti tomuhle je to na čtyři. Dodatek: To, že to je určený spíše dětem nemění nic na tom, jak debilně je to natočený. ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se podíval pouze kvůli The Rockovi, ten tady bohužel moc prostoru nedostává a je v roli stupidního taxikáře, který vozí 2 mimozemské děti. Děj je dělán pro malé děti a je zcela předvídatelný ve stylu Garfielda. Akce co tu je mizerná a pokud se do toho Rock vloží, tak nevidíte ani zlámané končetiny nobo stříkající krev, strašná slabota. Dále UFO talíř je jako z plastu a zlý Syfon, který jim chtěl ukrást tu věcičku vypadá jako Dart Tweider po kalbě. Rock tu neběhá v tílku a nejdou tu vidět jeho krásné svaly, škoda. Lidi jsou v tomto filmu, jak už to bývá tlupou bezbraných blbců, který dokáže zničit jeden jedinej mimozemskej voják celá jednotka NASA se s ním nedokázala vypoádat. Film je na stejně debilní úrovni jako Ochránce s Vinem Dieselem. Škoda se na to vůbec koukat. The Rock se hodí do akčního ne do takovýchto sraček 15% za Rocka. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Je strašná škoda, že film zůstává primárně nezávadnou blbinou a ze stínu tohoto faktu jej nevynese ani tucet létajícíh talířů. Natož mimořádně zručný tvůrčí tým, zahrnující velice solidní herce (The Rock sice pohubnul, na charismatu mu to ale neubralo, AnnaSophia Robb je sladká, jako vždy, a dokonce i Alexander Ludwig si po zoufalém Probuzení tmy výrazně napravil reputaci), ovdvážného střihače (střihová skladba filmu je velice sofistikovaná a ač místy poněkud netradiční, přesto v důležitých pasážích ABSOLUTNĚ navazující) a především řemeslně VELICE zručného režiséra. Mezi skutečně objektivní vady na kráse přitom patří snad jen občasné logické nedotaženosti (neříkám "chyby") a poněkud slabší efekty. Všechno ostatní ale šlape jako hodinky. Akce nasadí prakticky od začátku, spád příběhu je parádní (subjektivně se film jeví jako našlapaná 80 minutovka max.) a dokonce i fórky i hlášky zpravidla fungují. Takže za sebe nanejvýš spokojenost... Něco takového jsem si představoval... V něco takového jsem od začátku doufal... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Hlavním asistentem při výběru lokací byl Čech žijící již několik let v Los Angeles Pavel Štěrba. (PauloZ)

Související novinky

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Jonny Quest jako akční velkofilm?

Jonny Quest jako akční velkofilm?

18.03.2009

První zmínka o plánech na hranou adaptaci kresleného seriálu z dílny Hanna-Barbera Jonny Quest prosákla ze studia Warner Bros. už někdy v létě 2007. Pak se na ní tak trochu zapomnělo. Těžko ale najít… (více)

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (více)

The Rock je víla Zubnička

The Rock je víla Zubnička

02.03.2008

Tady už končí sranda. Dobrá, i Arnold a Sly to zkusili v komediích, ale tehdy už za sebou měli pěknou řádku tvrdých akčňáků. Dwayne Johnson se však v akčním žánru nestihl ani ohřát a už je z něj… (více)

Reklama

Reklama