Reklama

Reklama

Chovat se špatně ke svému okolí se nevyplácí. Své o tom ví drsný hokejista, který musí za trest jeden týden plnit povinnosti tajemné Víly Zuběnky... Derek Thompson (Dwayne Johnson) je drsný hokejista, který s oblibou vyráží svým spoluhráčům zuby. V hokeji se mu kvůli zranění právě moc nedaří, a tak není dobře naladěn. Vzhledem k jeho nemilosrdné pragmatičnosti jsou mu lhostejné naděje a sny malých fanoušků. Když jednoho dne téměř přesvědčí dcerku své přítelkyně Carly, že neexistuje víla Zuběnka, dochází trpělivost nejen Carly, ale vzbudí to velkou nevoli také v pohádkové říši. Derekovi je udělen speciální trest - na jeden týden je proměněn ve vílu Zuběnku se vším všudy, tedy včetně nadýchaných křídel a magické hůlky. Zpočátku má Derek velké potíže, nemá nejmenší tušení, jak si poradit s křídly, snaží se být nenápadný, ale moc mu to nejde. Postupně se však učí kouzla od svých okřídlených nadřízených a přichází na to, jak zvládnout vílí povinnosti. Ba co víc, začnou se mu vybavovat jeho dávné dětské sny... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (237)

Popluh 

všechny recenze uživatele

Ano, v podstatě jen další klasická americká komedie o napraveném blbečkovi. Jenže ozvláštněná neskutečně šíleným motivem víly Zubněnky, geniálně zahrané The Rockem. Můžete si říkat, jestli to má tahle mlátička zapotřebí, ale je pravda, že nebýt jeho a způsobu, jakým to zahrál, bylo by to o polovinu menší guilty pleasure. Takhle je jeho hláškující víla jednou z postav, na kterou hned tak nezapomenu, stejně jako na spoustu uhozených fórů. Klasické rodinné hodnoty se tu prolínají s humorem toho nejšílenějšího zrna a jako celkek prostě Tooth fairy patří mezi ty komedie, které utečou příjemným tempem, nablblý úsměv vám v podstatě nesleze z obličeje a ještě si z toho budete za pár dní něco pamatovat. A to je v dnešní době rozhodně komediální nadstandart. I´m doing it my way.... OH YES. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, kouzelné, vílí, rodinné × klasické, americké. Dobrá komedie, která pobaví celou rodinu. Ovšem zubní víly u nás bohužel nejsou, i tak je to ale kouzelná podívaná, když vynecháme "přecitlivělá" a namyšlená americká děcka, šílený charakter namachrovaného hokejisty a rychle vyžehlené problémy mezi milenci. Vílí pomocník Tracy byl ovšem nejlepší. Film pro pobavení. ..no prostě prča.. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Absolútne bláznivá variácia na Vílu Zubienku s fantastickým Rockom na palube. Perfektný úlet síce striedali sem tam aj hlúposti a nedotiahnuté veci, takže to v konečnom dôsledku zaostalo za lepším Game Planom, ale určite potešilo. Neviem, ako by som to hodnotil, keby som to pozeral teraz a nie tak dávno, ale viem, že to bolo fajn. Update po zhliadnutí so šesťročnou dcérkou 15. 04. 2020: Pri hodnotení zostávam. Zaostalo to za Plánom hry, ale stále je to milá rozprávková komédia pre celú rodinu. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Tohle je jako ze špatného snu. Ani nemá smysl se k tomu vyjadřovat, protože člověk se jen podívá na galerii filmu a hned je mu jasné o co půjde. A překvapeni vstkutku nebudete, protože nic víc už nepřijde :). Hlavní postava je velmi afektovaná a nepříjemná bez štipky sebereflexe.. to je ale poučné! :) Abych vám onu vílu zubněnku blíže představila, tak je to ta nejnepříjemnější hlavní postava, jakou jsem za dlouhou dobu viděla. Když se na něj jen křivě podíváte, začne okamžitě na oplátku všem ostatním ubližovat a kopat kolem sebe, a pak vytáhne hlášku typu: "Promiň, měl jem zlý den!".. A já se ptám NO A?? To mě má jako uchlácholit, že hlavní hrdina je prudič a zlý člověk. Musela jsem mít vysokou horečku, když jsem ten film nechala zapnutý. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Dwayne Johnson jako hokejista, který létá. Ne že by měl takovou sílu v nohách a na ledě všem soupeřům hravě ujel, on má opravdu křídla, stejně jako je mají víly v pohádkách. A jako pohádka se tahle komedie musí brát. Bohužel ji nepovažuji za nějak zdařilou, snad jen pro malé holčičky předškolního věku. Dwayne Johnson, pokud má hrát v komedii, by si zasloužil určitě lepší scénář. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (10)

  • Na konci filmu hrá Derek spolu s Mickom v NHL za Los Angeles Kings. Ako brankára tímu predstaví komentátor hráča menom Jonathan Quick. Jedná sa o skutočného brankára tohto tímu. (toi-toi)
  • Film sa natáčal v kanadskom Vancoveri. (toi-toi)
  • Vo Family Guy Dwayne Johnson i hosťoval a je vraj jeho veľkým fanúšikom. (toi-toi)

Související novinky

Dwayne Johnson ve vánoční komedii

Dwayne Johnson ve vánoční komedii

01.07.2021

Herec Dwayne Johnson je dnes možná považován za akční superstar, čas od času se ale nebojí i trochu odvázat a natočit jednoduchou dětskou komedii typu Víla Zuběnka. A jeho nejnovější snímek od… (více)

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (více)

The Rock je víla Zubnička

The Rock je víla Zubnička

02.03.2008

Tady už končí sranda. Dobrá, i Arnold a Sly to zkusili v komediích, ale tehdy už za sebou měli pěknou řádku tvrdých akčňáků. Dwayne Johnson se však v akčním žánru nestihl ani ohřát a už je z něj… (více)

Reklama

Reklama