Reklama

Reklama

Grocery Store Wars: The Organic Rebellion

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Dobrodružný / Komedie
USA, 2005, 5 min

Režie:

Louis Fox

Scénář:

Tate Hausman

Recenze (6)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Paródií na Star Wars je tak strašne moc, že vymyslieť niečo originálne a neopozerané, je neskutočne ťažké. Store Wars si však poradili a rozohrávajú odveký súboj medzi bio a geneticky modifikovanou zeleninou. Myšlienka a humor sú samozrejme samozrejmosťou. ()

Pugo 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarená paródia s peknou technickou stránkou a dokonca aj s hlbším posolstvom. Povinnosť pre fanúšika Star Wars a každého konzumenta potravín pochádzajúcich nielen z veľkých obchodných reťazcov (teda každého:). ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Ha, ono to má záznam? A jste si jisti tím rokem vzniku? Protože, dle mých dat jsem tuhle kravinu stáhl já 24. května 2005. Teda krom toho, že na konci je napsáno "Produced by Free Range Studios for The Organic Trade Association, 2005". Ale jinak dobrý, mě to pobavilo, i když je to vlastně reklama. Ty já sice nesnáším, ale protože zručně ovládám doublethink, mohu to odsuzovat a zároveň pochválit. Ach ta síla mysli... Níže tu čtu, že to je Asi jen pro fanoušky Star Wars a taky aj s hlbším posolstvom. No ono to bude někde uprostřed (ale o moc lepší než ten díl Star Wars se světelnou vidličkou). Jako zdařilou parodii to pobere asi každej, ale že by se tam řešily prudce filozofický otázky? Žereme (převážně) sračky, to není nic novýho. A eště s nima plejtváme. Co s tím můžeš udělat Ty osobně? ()

Reklama

Reklama