Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je lovec lidí, denně riskuje život, a proto chce s tímhle kšeftem skončit. Dostane ale nabídku 20.000 dolarů, když najde syna maitele restaurace. Ten je ale při honičce zabit a Sonny teď musí očistit své jméno. (oficiální text distributora)

Recenze (13)

Nix 

všechny recenze uživatele

Bohužel, tohle se Míšovi nepovedlo. Začátek byl relativně ok, ale potom mne film začal víc a víc nudit. Zápletka vypadala zajímavě, ale nakonec ubylo akce a přibylo zbytečných dialogů, místo toho aby se tam něco dělo, aspoň pátrání nebo tak. To byla škoda. Tohle by si člověk měl pustit asi jen tehdy, pokud se chce sám přesvědčit, že to nestojí za to nebo chce vidět všechny filmy s Míšou. Jinak bych si pustil raději jiný béčko. ()

Reklama

PRobin 

všechny recenze uživatele

Mé seznámení s M. Dudikoffem. A rozhodně jsem byl od začátku na pochybách, jestli koukám na akční film. On totiž Majkl pobíhá všude možně a víc než lovce lidí připomíná mladou verzi Leslieho Nielsena. Takže šašek. Vždycky se někde objeví, dostane hrozně přes držku a záporáka vyřídí tragickou ránou, které by se vyhnul i desetiletý fracek. Pak jede jinam a dostane seřváno od své budoucí ženušky, že ještě není pod pantoflem. Což je taky důvod druhé hvězdy v mém hodnocení. Pohled na pachtícího se a tápajícího Michaela je k uzoufání. Ale fakt, že kamkoli vešel, dostal hned zjebáno, mi náladu přece jen vylepšil. A nakonec se pod ten pantofel stejně dostal :) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama