Reklama

Reklama

Cesta samuraje

Trailer

Samuraj Yang má od svého mistra za úkol vyvraždit členy nepřátelského klanu. Úkol splní, avšak nechá naživu malou holčičku, jejíž rodiče sám zavraždil. Rozhodne se o holčičku postarat a prchá s ní před svým vlastním mistrem a zabijáky ze svého klanu, kteří chtějí malou holčičku zabít. Útočiště nachází ve westernovém městečku plném cirkusových podivínů. Mezi nimi je i vrhačka nožů Lynne, jejíž rodina byla vyvražděna zlým zbojníkem a jeho družinou, která má nyní pod nadvládou město. Zbojník se do města vrací, tentokrát se však vesnice rozhodne bránit. Vykopají staré střelné zbraně a s velkou pomocí Yanga se zločinecké tlupě postaví. Doprostřed krvavé bitvy přichází i Yangův klan samurajů, kteří Yanga nakonec vystopovali. Samurajský klan a zlá zbojnická tlupa se navzájem víceméně pobijí. Zabití vůdce zločinecké bandy však čeká na Lynne... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (194)

LihO 

všechny recenze uživatele

Neviem koho sa tvorcovia snažili nakŕmiť tým lacným klišé, no ja som sa z toho nenajedol... Samuraj, ktorý odkráča z Číny do Texasu aby sa zmenil na Doktorku Quinnovú, ktorej kvetinkovú záhradku zničia kone a tak všetkých pozabíja - scenárista si buď nevzal prášky alebo si ich vzal priveľa... nebyť toho luxusného grafického spracovania tak neviem neviem... a pritom to začínalo tak sľubne... ivan bohatyr to vystihol dokonalo: "Kill bill zahrádkář a pipi dlouhá punčocha" ()

fantasmic 

všechny recenze uživatele

The Ultimate Guilty Pleasure - teda aspoň pre mňa. Skvele som sa bavil a už si ani nepamätám kedy som si takto dobre oddýchol pri filme. Nech si ludia nadávajú koľko chcú... "Laundry Warrior" je milá a sympatická "blbina". A aby som nezabudol Kate Bosworth je s tými ryšavými vlasmi na zjedenie. P.S.: V tom mestešku po záverečnej bitke by som určite nechcel kopať hroby. ()

Reklama

Raven0 

všechny recenze uživatele

Taková docela špatná a nudná akčňárna, která lehce chytá dech až v samotném závěru, kde uvidíme pár docela stylových akčních fines s mečem. Jinak je to spíš takové to laciné dobrodružství "originálně" míchající stereotypy samurajských a westernových filmů přerývající se s občasnými nánosy trapnosti... ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Film Warrior's Way mě zanechal na rozcestí. Na jednu stranu, co si budeme nalhávat, se jedná o absolutní slátaninu a roninovsko-desperádský crossover. Efekty jsou přepálené a celé je to lehce absurdní. Bohužel je tu i druhá strana. A to fakt, že je to zábavné a najde se dost momentů, kdy si to člověk rád vrátí ještě jednou zpět. A také fakt, že příběh a jeho vizualizace se nebojí toho, být trochu drsní a syroví. Ve výsledku to ale není film, co bych hned někomu doporučil nebo jej rovnou zavrhl. Má své kvality i silnou dávku kýčovitosti a ujetosti. Ale také nenudí. Každý si to musí zkusit sám, jestli mu sedne a najde si v něm potěšení, nebo jej zavrhne jako absolutní slátaninu. Já vám neporadím, já jsem zůstal uprostřed na křižovatce... ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Cesta samuraje, možná tak cestou v jeho myšlenkách na minulost, protože, že by nějak moc putoval po pouštích, pláních nebo lesích se říct nedá. Je to jen jedno malé městečko, které má 500 obyvatel. To je vše... Skoro mi to připadalo jako skvělý zážitek, který se po 45.minutách vytratil, protože se jakoby děj zastavil a více se nerozvíjel, ale zůstal tam kde skončil. Pro mě zklamání i když jsem nečekal nic. Nevyrovnanost děje, o tom se mluvit nedá, jelikož jak říkám, nic moc se nedělo. Hlavní hrdina se také moc neukázal. Emoce? Kde? .. Násilí? Ano, ale bez emocí a nic víc nám to nenabídne. Nemám představu o tom, jak by to mělo vypadat, ale takhle určitě ne prosím. Sem tam nějaký záblesk, toť vše. 40-45% .. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (4)

  • V průběhu boje mezi obyvateli městečka a plukovníkovými muži si lze povšimnout Ronalda (Geoffrey Rush), jak svoji výstavní kulovnici láduje náboji holým palcem, kdežto v záběru následujícím bezprostředně poté, kde pálí jednu ránu za druhou, se na jeho rukou nacházejí černé kožené rukavice. (Conspi)
  • Zatímco obyvatelé městečka očekávají příjezd plukovníka a jeho mužů, můžete si povšimnout jejich vybraných oděvů, kostýmů a pitoreskních doplňků, a právě zde lze objevit černý šátek obvázáný kolem Ronova (Geoffrey Rush) krku, který z jeho krku v následném boji záhadně zmizí. (Conspi)
  • Je možné všimnout si, že malba na stěně salónu je parodií obrazu francouzského malíře Edouarda Maneta "Dejeuner Sur L'Herbe", kterou tvůrci filmu upravili k obrazu svému. (Conspi)

Související novinky

Goliáš bude hodovat v pekle

Goliáš bude hodovat v pekle

23.01.2011

„Ve stylu 300“ je už poněkud ošoupaná formulka, ale Hollywood s ní pořád operuje. Několikrát jsme něco takového opravdu viděli, hlavně v seriálu Spartakus: Krev a písek či v aktuálním mixu westernu a… (více)

Reklama

Reklama