Reklama

Reklama

Prey Alone

všechny plakáty
Krátkometrážní / Thriller
Irsko, 2004, 15 min

Obsahy(1)

Speciální agent Darris Cain (Ger Carey) zahájí hon na neznámého vraha. Jeho jedinou stopou je vězeň Ellis (Andy Moore) a zápisník, v němž je zapsána záhadná zpráva "PREY ALONE". (vizek1984)

Recenze (14)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Napínavé! Zvědavost před Lockout mě dovedla k téhle adrenalinové "blbůstce" na pomezí mezi třemi a čtyřmi hvězdami... Štve mě, že si teď vlastně nemůžu díky pointě stěžovat na přehnanou akci a divné dialogy :), tak snad to byl záměr tvůrců už od samého začátku. Where is reality? ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naivní,skoro až hloupý krátkometráž,který se přes evidentní lacinost a špatné herecké obsazení snaží zaujmout rádoby překvapivou a originální pointou,která není dobře doladěná a nejhorší je,že není ani překvapivá a už vůbec ne originální. Dvojice Mather/Leger si evidentně umí vyhrát s vizuální stránkou,ale jakjo filmařům jim chybí originalita a takový ten základní tvůrčí um,což dokázali i ve svém celovečerním béčku Lockout. Tahle dvojice nemá v celovečerní filmařině budoucnost 40%. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Všechno je hra." A tahle nebyla špatná, protože se docela dost luštilo, honilo i střílelo a stíhačky v tunelu tomu dodaly ten správný šmrnc. Jen to chtělo pár hlášek k dobru a předčasně nenaznačovat podařenou pointu. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Výborný. Pointa je určitě originální a tímpádem konec se tady povedl. Sám o sobě je příběh sofistikovaný a dokázal ve mně vyvolat pozitivní pocity. Hodně tomu taky pomohly povedené akční scény, ikdyž těch pár nereálností tam být nemuselo. Dále se mi líbila epická hudba, která tomu dodávala ten správnej říz. Určitě zajímavá idea, kterou stojí za to vidět. 85% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Pravá old school over the top lineární akce s vizuálem jak z matrixu a pointou jak z obvyklých podezřelích. Lockout bude rozhodně stát za to ;) ()

Zajímavosti (1)

  • Film vznikl za 4 natáčecí dny a prakticky celý byl natočen před zeleným plátnem. (vizek1984)

Reklama

Reklama