Reklama

Reklama

Pochod

(TV film)

Obsahy(1)

Je jich deset a mají před sebou stokilometrový pochod Saharou. Tedy vlastně je jich dvanáct, ale Robin i Muhamad jsou průvodci, jejichž povinností je pomoci té desítce statečných splnit jejich úkol: uskutečnit charitativní akci, jejíž výtěžek bude věnován na boj s rakovinou. Každý z nich má s touhle metlou moderní doby svoje zkušenosti. Někdo přímé, někdo zprostředkované. Každého z nich se však tahle nemoc nějak dotkla, nějak jej poznamenala. A každý z nich cítí, že by měl něco udělat. Že by měl něčím - svou malou troškou - přispět do mlýna společného úsilí. Proto se dali dohromady, proto se teď vydávají do pouště. Netuší ovšem, že drsné, extrémní podmínky, v nichž se budou pár následujících dní pohybovat, budou nemilosrdnou prověrkou každého z nich. Že až na dřeň odhalí jejich povahy a charaktery a dají jim nahlédnout do vlastního nitra. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas tak špatné. Vcelku slušné herecké výkony, ale hlavně originální myšlenka, dobrá kamera a nenudící děj. Film začal upadat od momentu ztracení Christiny. Pak už následovala taková menší pohádka, kterou jsem už tvůrcům nebaštil. Hodnotím lepším průměrem. ()

Reklama

Philippa 

všechny recenze uživatele

Je známo, že v poušti si lidi do sebe pěkně šáhnou, tak proč? Jen kvůli té rakovině nedám odpad a právě kvůli té rakovině jen *. Tohle je fakt nechutný!!! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama