Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmiletá Leslie je při cestě ze školy unesena dvojicí mužů, kteří jí namluvili, že byli požádáni jejími rodiči, aby se o ni postarali. Odvezli ji na neznámé místo, kde se setkala s černošským sirotkem Donniem. Po čase Leslie uvěřila, že rodiče už o ni nemají zájem a nechtějí, aby se vrátila domů. Obě děti zůstaly v rukou pedofilních únosců a musely se podvolit i požadavkům jejich zvrhlých „zákazníků“. Leslie s Donniem spojilo vzájemné až sourozenecké pouto a společně utíkali do svého tajného světa, který si vytvořili při čtení Knihy džunglí. Pak se příběh posune o deset let dopředu, kdy oba, již na prahu dospělosti, žijí na ulici, živí se tím jediným, co se v životě naučili, a přitom se stále starají jeden o druhého. Jednoho dne je však Leslie postavena před fakt, že její rodiče stále žijí a ona by se mohla vrátit domů. (lola3121)

(více)

Recenze (88)

anderson 

všechny recenze uživatele

Do bodky súhlasím s larelay. Inak dej je mierne iný, než ho líči Morien. Ide o príbeh dvoch detí (perfektne zvládnuté úlohy detských hercov mimochodom), ktoré banda pedofilov unesie a zneužíva. V dospelosti sa tieto deti stanú asociálmi, ktorí bojujú o svoje prežitie na okraji spoločnosti ... A dodám, že TOM ARNOLD a HAROLD PERRINEAU ako slizkí pedofili podávajú excelentne mrazivé výkony. (27.3.2009) Milá neneka: nevyjadrujem svoje "uznání nad excelentními výkony pedofilů", ale nad excelentnými výkonmi hercov, ktorí ich stvárnili. Tak zo mňa prosím nerob netvora. Alebo byť matkou je menejcennejšie než byť otcom ? (19.4.2009) ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Gardens of the Night je jeden z těch filmů, které vás donutí zmyslet se nad tím, jakých zhovadilostí jsou lidé schopni (taky je to jeden z těch filmů, díky kterým budete mnohem častěji říkat svým dětem něco ve smyslu: "Jestli někdy nastoupíš k někomu cizímu do auta, tak tě pověsím za palce do průvanu!"). V tomto případě se setkáváme s dvojicí pedofilních prasat, vyvolávajících ve mně nutkání pořídit si kvér a stát se "pedo-hunterem", a to hlavně protože ze všeho nejhorší je uvědomění, že podobné věci jsou na světě na denním pořádku. Co se týče samotného snímku tak mě trošku mrzelo to jednoznačné rozdělení na dvě části, ale na druhou stranu i takhle to má něco do sebe. Moc mě překvapila výborná Gillian Jacobs, kterou potkávám pravidelně v seriálu Community, a tudíž jsem si ji jen těžko dokázal představit v tak vážné roli jakou je právě postava Leslie. Po pár dnech nadšení trošičku opadlo, ale i tak jsou to porád silnější tři hvězdy. ()

Reklama

pufina 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný zážitek. Zajímavě zpracované téma, herecké výkony jsou až obdivuhodné, atmosféra mě srazila do kolen. Opravdu neuvěřitelně odporná realita a toto filmové zpracování člověka nemůže nechat chladným. Dochází mi slova k tématu nebo spíše k těm odporným zrůdám pedofilům.. Jinak Gillian Jacobs (a stejně tak Ryan Simpkins) jsem doposud neznala a pevně doufám, že jsem jí neviděla poprvé a naposledy. (Dalším překvapením byli herci: Raphael Sbarge, Evan Peters a Jeremy Sisto - malé role, ale dost významné.) ()

markuc 

všechny recenze uživatele

Bohuzel, dobre tema nedela z filmu automaticky kvalitni film a u dobreho tematu (ktere sice neni moc originalni, ale zajimave zpracovane) zde zustalo. Zbytek zaostava za hlavnim motivem, at uz to je kamera, strih, hudba nebo rezie. Zbytecne zabery, celkova tezkopadnost deje, pomale plynuti casu, nezazivnost, to vse zabiji snimek i dobre tema. Skoda. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Neviem ani čo napísať ... ale predsa len: pri častiach s malou Leslie mi bolo veľmi ťažko a časť s dospelou Leslie sa mi páčila viac, ak sa to tak dá povedať ... celkovo ale, mi niečo v tom filme chýbalo, akoby to nešlo viac do hĺbky a pritom to bola výborná téma ... vo svete sa dejú príšerné veci, a hádam nie ste naivní a doteraz ste si mysleli, že nie. To hádam nie. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Útulek, který Leslie (Gillian Jacobs) navštěvovala, se nachází ve čtvrti Malá Itálie v San Diegu. Ve skutečnosti je to však autopůjčovna. (hellstruck)

Reklama

Reklama