Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou napínavého příběhu je speciální agent FBI Jason Welles, který je pověřen velmi nebezpečným úkolem, totiž proniknout do teroristické skupiny známé jako Division 5. V rámci příprav této akce je během jednoho rutinního nasazení fingována jeho smrt, aby se mohl po čase vynořit pod jménem Jason Black a zahájit infiltraci jako chtivý začínající vrah, který hledá svého mistra učitele. Jeho cílem je sblížit se s šéfem teroristů Quinnem Simmonsem, který ho učí vše, co má správný vrah znát. Že vrah nezabíjí pro potěšení, že nenechává své oběti trpět a tak podobně. Welles se chová jako horlivý žák, postupně se s Quinnem sbližuje, což ovšem vede k tomu, že se velmi brzy dočká svého prvního nasazení. Svého křtu ohněm v profesi profesionálního vraha. Stačí sice varovat nadřízené, aby oběť dostali z jeho mušky dříve, než bude muset vystřelit a zachovat tak svou kamufláž. Jenže pak se náhle v zaměrném kříži dalekohledu na jeho pušce objeví cíl. Vystřelit nebo ne? To je otázka. Zabít nebo prozradit svou kamufláž. A když zjistí, co je v pozadí, musí dokonce přehodnotit svůj smysl pro spravedlnost. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Kam to ten Dudikoff dopracoval to se jen tak nevidi teda on to byl hroznej herec vzdycky ale aspon si vybiral v 80 a zacatkem 90 let slusny filmy ale co melo byt toto? akcnarna? seriozni drama? nebo trapna kombinace obojiho?! kdo se v tom ma vyznat... ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Mně se to celkem líbilo. Jasně, je to béčko, ale jsou tam vtipné scény a těch 92 min se u toho dá vydržet...Michael Dudikoff se představí jako zabiják a docela mu zde ta role sedí.... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Federální agent má proniknout do teroristického gangu. Musí fingovat svou smrt a pak se spřátelit s nebezpečným šéfem...bla, bla, bla - znáte to. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama